Közlemény

Collapse
No announcement yet.

verseny

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

verseny

Nem igazán vagyok a klasszikus értelemben veterános habár VSC alapító tag vagyok és most is "klubozom" velük csak már nem a Jack vezetésével hanem a Gáboréval.
    Ami mégis ide köthet az a 24 órás kunmadarasi futam. ES 250/2 motorral indultam néhányszor ami "jól" át van alakítva. Természetesen a szükséges gépparkkal rendelkezem csak némi fényezést adok ki a többit mind itthon készítem el. Idén is megyek egy kis csapattal ha minden össze jön. Persze régen rengeteg időmet lefoglalta a veterán motorozás és sok jó gép volt a tulajdonomban pl CZ 175, BSA A 10, R75 (1943), Junak M10, Honda cb 750, Yamaha RD250, Honda CB 125, Kawasaki Mach 3, P20 (kb 3 db), Jawa 250, DKV 125, OSL 500 stb. Az RD most is meg van (versenyre majd...). Ami most van: R1100GS, Monster 4, és hát persze az ES.
    petiv kedvelte ezt.

Üdv!
    Feldobhatnád majd egy-két képpel a fórumot. Bár elég jó a fantáziám, de mindig szívesen nézegetek szép régi versenymotorokat. Pláne, ha nem gyári motorról van szó.
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Teszek fotót minden gépről ami meg van és meg volt. De mostanában 8-ig lent vagyok a műhelyben. Hétvégén szakítok rá időt.

Komment

Ami mégis ide köthet az a 24 órás kunmadarasi futam. ES 250/2 motorral indultam néhányszor ami "jól" át van alakítva.

Azt jelenti, hogy veterán motorokkal 24 órán keresztül köröztök egy kijelölt pályán?

--- Ez még eszembe jutott: ---

Igazából idézni szerettem volna az ide vonatkozó gondolatot az első mondatban, csak figyelmetlen voltam és nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Izzadok a válasszal, mint q...va a templomban.

Komment

Igen az "azt" jelenti....

Komment

Azért közben alszunk is egy kicsit
            24oras.hu

Komment

Elolvastam a linkben szereplő verseny kiírást, ez nagyon jó buli lehet! Csapatépítő jellegű, erőt próbáló, egyszerűen zseniális! Az indulóknak sok sikert!

Komment

Gyere ki a kiírt időpontban és nézd meg, hogy mi zajlik. Az éjszakai is érdekes de én inkább vasárnap nézném meg addigra sok minden történik....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X