Kedves Atti69!
Először is üdv a fórumon, örülök, hogy egy újabb Nsu márkatárs van köztünk, az eladással kapcsolatban szerintem is sajnos érdemesebb nyugat felé azon belül a "Fritzek" felé kacsingatni, és szerintem sem az igazán pénztelenek alkudoznak, hanem akik tisztában vannak a kinti árakkal..........csak az így esetlegesen kialkudott nem elhanyagolható árrést ők akarják lefölözni....
Sajnos én ebben manapság nem vagyok olyan biztos, de itt ezt nem részletezném mert inkább a "Hyde-park" -ba tartozik......
és politizálni sem akarok, de mint tudjuk mindenki annyit ér amennyije van..........na jó tényleg befejezem
Először is üdv a fórumon, örülök, hogy egy újabb Nsu márkatárs van köztünk, az eladással kapcsolatban szerintem is sajnos érdemesebb nyugat felé azon belül a "Fritzek" felé kacsingatni, és szerintem sem az igazán pénztelenek alkudoznak, hanem akik tisztában vannak a kinti árakkal..........csak az így esetlegesen kialkudott nem elhanyagolható árrést ők akarják lefölözni....
nem kell éhesen sírva senki gyerekének lefeküdnie
és politizálni sem akarok, de mint tudjuk mindenki annyit ér amennyije van..........na jó tényleg befejezem
Volt azóta több db a birtokomban. Az ár kérdése valóban sokszorosan vitatható téma. A vevő is érthetően olcsóbban szeretne hozzájutni...ebből még probléma nem volt részemről. Politikai véleményem van,de nem hangoztatom..ez a téma csak arra jó,hogy vita legyen....az meg minek? Visszatérve az ár kérdésre: Mind az eladó,mind a vevő tájékozódik adás-vétel előtt. Ez így helyes. Mindennek megvan a tól-tól-ig a reál ára. Van arany középút.
De hát én is csak az vagyok...
Komment