Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán járművek reálértéke,eladhatósága

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterán járművek reálértéke,eladhatósága

Üdv! Gyermekkori álmom teljesült mikor NSU 350-es motorommal száguldozhattam. (azért írom,mert 130km/h annak számít) Most 501-esm van. Ezt is,mint az előzőt saját munkámmal újítottam fel. Eladóvá vált,de komolytalan ajánlatokat kaptam idáig. Munkát nem számolva, 50%-át kínálták az alkatrészek árainak.

Üdv!

Mit vártál? Csórók a magyarok. Itt mindenki ingyen akar mindent. Azt képzelik, ha van pár száz forintjuk akkor már övék a világ. Én most a traktorjaimat árulom és a 700.000 forintos gépre tesz egy 400.000 forintos ajánlatot és úgy érzi, hogy ő a császár, mert van egy kis kézpénze. Meg hülyének nézik a másikat, hogy ilyen gépet már 230-ért lehet venni....
    Elmehetnek a bánatba az ilyen nincstelen emberek.

A helyedben bepróbálkoznék a mobile.de – Gebrauchtwagen und neue Autos – Deutschlands größter Fahrzeugmarkt. honlappal. Ott nagyobb esély van rá, hogy megkapod a motor árát, mint itthon.

Komment

Elmehetnek a bánatba az ilyen nincstelen emberek
      Ha ezek elmennek a "bánatba", akkor nem marad egyetlen egy magyar sem itt ebben az országban. Csak Te Kopaszka, és páran akik megtanultatok magyarul.
      Örs, mir-mur és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ja. Már benéztem az oldalra,azt alapul véve 2/3 árat határoztam meg. Nekem 1-1,5m kínáltak. Nekem 2,5 be van. Saját részemre készült,jó minőséget építettem be.

- - - Updated - - -

Itt inkább az a gond,hogy a "vásárló" kicsit keresni akar az üzleten... Úgy 100-150%-ot

Komment

...ez jó-ebből lesz egy kis mozgás .
          OdinHEM, Lemezjáték és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            ebből lesz egy kis mozgás
            Még mindenki ízlelgeti és keresi a szavakat

Komment

Kedves Kopaszka ! Sajnos ebben az országban nem a dúsgazdagok élnek igaz erről első sorban nem ők tehetnek. Bocsánat csak kicsit erősre sikeredett a hozzászólásod. Azt hittem rossz oldalra tévedtem

Komment

Igaz. Apránként kifizettem..króm,csík,alkatrészek,esztergályos,pár ezer km alkatrészekért. Szeretnék egy Laurin Klement egyhengerest.... De csak szeretnék.. Tudom mit engedhetek meg magamnak.

Komment

Bocsánat ha erősre sikeredett. De amikor nap mint nap pofátlanabbnál-pofátlanabb ajánlatokkal keresnek meg, jól esik kiadni magamból egy részét.

Komment

Szervusz Kopaszka!

Add ki nyugodtan,mert az elfojtott indulatok károsak az egészségre és a végén,még hívni kell a "piócás embert",vagy a köpülyözőst!Az emberek már csak ilyenek,szeretnek olcsón vásárolni,nekem nem sok dolgom van amitől szeretnék megválni,de azért van egy-kettő és,ha méltatlanul keveset akarnak érte adni,azt szoktam mondani,-gyártsd le magadnak annyiból és egyáltalán nem idegesítem fel magam.

Az eladó és a vevő között kibékíthetetlen érdekellentét van,az ún.kölcsönösen előnyös üzlet egy marhaság,soha nem volt és nem is lesz.A kereskedelem arról szól,hogy lehet minél több hasznot megszerezni,mert ha nem így lenne,az ugyan nagyon szép lenne,de akkor miből élne a sok léhűtö.

Szóval egykomám,ha annyira keveset akarnak adni,most pl.,a traktorokért,-hát ne add oda,hanem traktorozzál!

Üdvözlettel:Che

Komment

,,A Magyar ember,kemény,büszke és van benne vírtus...................de sajnos keveset konyít az üzlethez,ezért tragédia 1000szeresen az a 600000 ember aki nincs már és a vérükben volt az üzlet!"Azért tettem idéző jelbe mert apám mondogatta volt!Igaza lehetett mert én is vérig vagyok sértve ha valaki alkudozni mer!Pedig ez az üzlet természetes lefolyása!Nem az hogy megállapítom az árat(bármily reális is!) és kötöm az ebet a karóhoz!Csak a boltokban van szabott ár!A többi alku tárgya...........vagy mint sokan teszik kiírják hogy a termék fix áras!Nem igaz hogy csórók vagyunk!Ilyen jól még sosem éltünk(történelmi távlatban!)nem kell éhesen sírva senki gyerekének lefeküdnie mint gyerekkoromban megtörtént !De már akkor is csak ritkán!Szóval minden csak nézőpont dolga!De annyi igaz hogy nincs nagy bót a veteránozáson.......IGAZ ITT LEGTÖBBÜNK NEM IS AZÉRT CSINÁLJA!!!!!!!!!!!!!

Komment

Ezért írtam a fórumra. Én így,ily finoman adom ki a feszkót... Gyártok alkatrészeket,fényezek,szerelek. Az a tapasztalatom,h egyre olcsóbban kell dolgoznom,s a kész munka után még 50% kedvezményt szeretne. Nem csak a pénz...ltt ember baj is van rendesen.

Komment

Tudom mit engedhetek meg magamnak.
                          Ez jó, mert nem illik hergelni másokat. Korábban is megállapítottuk, hogy minden gép annyit ér, amennyit megadnak érte. Olyan ez, mint a devizahiteles autó. A bank szerint két millát ér, az Eurotax szerint pedig 700-ezret. Szerinted találok rá vevőt 2,1 milláért?

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            igaz hogy nincs nagy bót a veteránozáson...IGAZ ITT LEGTÖBBÜNK NEM IS AZÉRT CSINÁLJA
                            Pontosan ugyanezt akartam én is leírni

Legyen az egy "vacak" MZ, vagy egy kevésbé vacak BMW, Pannonia, Puch vagy bármi, olyan nincs, hogy a felújítás után megkapod a belefeccölt pénzt. És akkor még a vele töltött időt nem is említem. Pedig az idő is pénz. A pénznek nincsen szaga. Szaga a sz.rnak van. Tehát a sok idő az nem sz.r...

Komment

Szerinted találok rá vevőt 2,1 milláért?
                              Ne nevettes!!!(mert cserepes....stb!)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X