Apae pár hónappal ezelőtt egy doboz virtuális sört ajánlott annak, aki megtalálja a motoromon azt az alkatrészt, amit már fel kellett volna szerelni, de még nem tettem meg. Nem tudom, hogy Apae hova lett a fórumról, de most helyette felteszem én a kérdést: Melyik lehet a hiányzó alkatrész, amit BAMAG még nem tett fel és már fel kellett volna szerelnie? Nem a kerekekre gondolok (Kicsit szarul érzem magam, hogy nekem kell megkérdezzem, de alapvetően azért is fórumozunk, hogy segítsük egymás munkáját.)
Ezen felül a sebességmutató alatt hiányzik egy alátét, ha jól látom. Itt a kép: KAMIOLDMOTOR&BIKE - PANNÓNIA - PANNÓNIA Alátét sebesség fokozatmutatóhoz
Összességében nagyon jól sikerült a motor. Látszik, hogy minden apró részletre odafigyeltél és precíz munkát végeztél. Nekem az ülés így képről nem tetszik, szerintem ezekkel az anyagokkal sokkal szebben is lehetett volna bánni, de ez legyen a legnagyobb gond, hiszen ismét egy újabb veterán került megmentésre.
Ezen felül a sebességmutató alatt hiányzik egy alátét, ha jól látom. Itt a kép: KAMIOLDMOTOR&BIKE - PANNÓNIA - PANNÓNIA Alátét sebesség fokozatmutatóhoz
Összességében nagyon jól sikerült a motor. Látszik, hogy minden apró részletre odafigyeltél és precíz munkát végeztél. Nekem az ülés így képről nem tetszik, szerintem ezekkel az anyagokkal sokkal szebben is lehetett volna bánni, de ez legyen a legnagyobb gond, hiszen ismét egy újabb veterán került megmentésre.
Komment