A bogár az nyilván VW, az etkó pedig olyasmi, mint Apacsavo NVS-e, (Nagy Vörös Sárkány ) csak kevesebb rajta a túrafelszerelés.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 Felújítás ala BAMAG központ
Collapse
X
-
A normál munkám a hobbym, amikor nem dolgozok az már civil
És most jöjjön egy coming-out: soha nem szerettem az MZ (ETZ)-ket, de valamikor láttam a Hungexpon egy versenyzésre picit átalakított példányt. Tulajdonképpen kinézetre szinte maradt a gyári design, csak modern futómű, kerekek, fékek és nem az az általam nagyon nem szeretett magasra húzott kormány volt rajta. No meg egy piszkált motor. Na egy ilyet szívesen használnék néha. Még csak piszkálni sem nagyon kellene a motorját.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
soha nem szerettem az MZ (ETZ)-ket,
- - - Updated - - -
képen látható izé micsoda.
- 3 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn sem szeretem őket!!! Fura egy tákolmányok!De azért jó!!!
Nekem is volt, nem szerettem a gyári külsejét, amikor hozzám került. Viszont jól ment, elég megbízható is volt. Egy-két kisebb átalakítás után pedig a külalakja is egész elfogadható lett (a lehetetlen formájú benzintanktól eltekintve). Ülés kimélyítés, lábtartó előrébb helyezés néhány centivel, fényszóró följebb, előrébb helyezés, hogy szemből se legyen olyan "behúzott nyakú hülyegyerek" kinézete. Már 17 éve hogy eladtam, de még mindig sajnálom...
- 1 like
Komment
-
Az etkó az etz
Továbbá egy teljesen laikus kérdés:Hogy a csudába tudtátok rávenni szegény párát e hihetetlen mennyiségű nafta lenyelésére?!Milyen üzem anyagot használtok eggyáltalán?Mert a sima nálunk kapható benzin+olaj keverékkel tuti hogy megfulladna a sok létől!Nem nézek utánna csak úgy fejből és sacc/kb-re:negyed mérföld az kb 450méter ami kicsit kevesebb mint 1/2 kilométer....na most a 7 decit megszorzom 2-el az 1.4 liter km-ként!Azt már le sem merem írni hogy az enyém 100 ra fogyaszt 3,5l ha nyugdíjasan megyek!-Akkor a tiétek 140lityit 100.-ra!(ha menne annyit egyáltalán,szerintem NEM!)Ezt sima benzinnel feltöltő nélkül.............laikusként írom,lehetetlen.......de még turbóval sem hiszem a kis lökettérfogat okán!
Van erre valami tudományos magyarázat?!(vagy csak h...e vagyok és punktum!)Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 márc. 13, 13:47.
- 2 likes
Komment
-
Nos itt járok, jövőhéten be is fejezem, a tankmatrica sztem nem gázos majd keréken kiderül. Észrevételeket, véleményeket szívesen várok.
- - - Updated - - -
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBevallom ez eszembe sem jutott volna!........mármint hogy az N.V.S-t le lehetne ,,etkó"-zni!Ha így nézzük akkor én is etkós vagyok!Sőt etkó építő(vagy romboló ez attól függ merről nézzük!)Gratulálok az eredményekhez![ATTACH=CONFIG]26863[/ATTACH]Az én etkóm meztelenül.....[ATTACH=CONFIG]26864[/ATTACH]......és ünnepi úti ruhában!(sepy-éktől haza felé a Bajai Tisza hídon!)
Továbbá egy teljesen laikus kérdés:Hogy a csudába tudtátok rávenni szegény párát e hihetetlen mennyiségű nafta lenyelésére?!Milyen üzem anyagot használtok eggyáltalán?Mert a sima nálunk kapható benzin+olaj keverékkel tuti hogy megfulladna a sok létől!Nem nézek utánna csak úgy fejből és sacc/kb-re:negyed mérföld az kb 450méter ami kicsit kevesebb mint 1/2 kilométer....na most a 7 decit megszorzom 2-el az 1.4 liter km-ként!Azt már le sem merem írni hogy az enyém 100 ra fogyaszt 3,5l ha nyugdíjasan megyek!-Akkor a tiétek 140lityit 100.-ra!(ha menne annyit egyáltalán,szerintem NEM!)Ezt sima benzinnel feltöltő nélkül.............laikusként írom,lehetetlen.......de még turbóval sem hiszem a kis lökettérfogat okán!
Van erre valami tudományos magyarázat?!(vagy csak h...e vagyok és punktum!)
Speciális Nitrometán tartalmú keverék már ha hozzájutunk 4000HUF/liter, egyébként repbenzines keverék.
- 7 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzintén építő szándékkal, a váltókart egy ricnivel lejjebb, a berúgókart egy ricnivel hátrébb pozícionálnám.
BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a tippet. Pont felfogatáskor irtad. Szoval jol jött. Kepeket majd akkor rakok fel ha már egyben van. Stücni kifújásra mit ajanlottok? Kipu paszta? Vagy aszbeszt zsinór?
De a kettő nem zárja ki egymást. Használhatsz azbesztzsinórt pasztával
- 2 likes
Komment
Komment