Továbbá , szintén nagy ellenség még a jeges , latyakos úton való padkára , szegélykőre csúszás !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 Felújítás ala BAMAG központ
Collapse
X
-
Ez mind így igaz csak és itt a későbbi baj kezdete ha a mostanság divatossá vált motorok alu felnijét is por szórják. Hálásan fed az csak mint írtuk már nem látszik a baj a festék alatt. A régi ráfjainkat csutakoljuk- króm pasztázzuk-polírozzuk /CZ 350/ és kiderül a sérülés. Manapság mi a divat Sterimob és napsütés!
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA régi ráfjainkat csutakoljuk- króm pasztázzuk-polírozzuk /CZ 350/ és kiderül a sérülés.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgazából, az alufelnit polírozni kell, nem pórszórni. Ha meg már sérült tök mindegy, mert a színter alá sem lehet gittelni.
- 7 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlufelnit ( szerintem ) polírozni és eloxálni kell . [ATTACH=CONFIG]26474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26477[/ATTACH]ezt élveztem csinálni ...
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlufelnit ( szerintem ) polírozni és eloxálni kell . [ATTACH=CONFIG]26474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26477[/ATTACH]ezt élveztem csinálni ...
Egy alu ráfot mennyiért csinálnak meg?
Mondjuk azt még nem próbáltam hogy savat mennyire bírja. De majd egyszer kipróbálom egy rosszul sikerült darabbal
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak nem rd125 (vagy tz ?)Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 febr. 08, 06:30.
- 4 likes
Komment
-
Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviszont a sós latyak előbb-utóbb kikezdi.Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 febr. 08, 14:05.
Komment
-
Nincsenek ebben nagy buktatók, ha az ember sokat elmélkedik és kevesebbet meg lassan szerel, akkor meg főleg.
Én mondjuk mindenek előtt a blokkot szereltem volna készre és próbáltam volna ki (az fájó, ha újra ki kéne szedni a vázból) és később raktam volna be, egész a vezetékelés előtt.
- 2 likes
Komment
Komment