Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia T5 Felújítás ala BAMAG központ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm ! (Mintám van.) Jól gondolom, hogy az alváz, és kapcsolódó alkatrészek színterezve vannak ?

Na - hogy kcsit felkavarjam megint az álló vizet -- . Ma reggeli friss információ .

Közbevetve , ugye ismert a szinterezésről a véleményem , már elmondtam néhányszor .

Szóval a szerintem az ország eggyik legjobb cégénél voltam ,( a haverom motor csomagtartójáért mentem )ahol elbeszélgettem -a már kb 20 éve ismerős munkafelvevőből kisfőnöknek kinőtt fickóval -aztán bizony elmondta , kenhetnek rá alapozónak nevezett különböző dolgokat , ez akkor is csak szinterezés (porszórás ) marad .....................

Ennek fényében ,most újra kidugom a fejem a lövészárokból -ide lőjjetek ------de szintert nem tesz fehér ember olyan vasra amibe ,-amihez , - aminek neki csavarozunk másik vasat --illetve ahol mechanikus behatások érhetik a felületet ( kőfelverődés és egyéb kemény dologgal történő összekoccanás lehetősége )
    Az esztétika , eredetiség megerőszakolása pedig csak hab a tortán .

- - - Updated - - -

BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Festve van minden, még az alumínium szín is, a T5-ön is az köszön vissza.
    https://www.google.hu/search?q=smile...is%3B320%3B320
    zahi, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Festve van minden, még az alumínium szín is
      Erről mesélhetnél. Lesz egy Pannónia blokkom, ha le lehet festeni szép alumíniumszínre, akkor nem szóratnám semmivel...

Komment

Kerestem milyen bevonat van a T5-ön de arra jutottam, hogy ami a Rolls olajteknőjének szép volt, az a pancsin is szép lesz.
        Több kártya gyűjtemény tartalmaz alu színt, mi is egy ilyet használunk, felrakom a pancsi kész alu dolgait, még ez mattulni fog kicsit tegnap előtt lesz kész.
        Click image for larger version

Name:	WP_20150206_11_42_52_Rich.jpg
Views:	2
Size:	197.8 KB
ID:	143739

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Na - hogy kcsit felkavarjam megint az álló vizet -- . Ma reggeli friss információ .

Közbevetve , ugye ismert a szinterezésről a véleményem , már elmondtam néhányszor .

Szóval a szerintem az ország eggyik legjobb cégénél voltam ,( a haverom motor csomagtartójáért mentem )ahol elbeszélgettem -a már kb 20 éve ismerős munkafelvevőből kisfőnöknek kinőtt fickóval -aztán bizony elmondta , kenhetnek rá alapozónak nevezett különböző dolgokat , ez akkor is csak szinterezés (porszórás ) marad .....................

Ennek fényében ,most újra kidugom a fejem a lövészárokból -ide lőjjetek ------de szintert nem tesz fehér ember olyan vasra amibe ,-amihez , - aminek neki csavarozunk másik vasat --illetve ahol mechanikus behatások érhetik a felületet ( kőfelverődés és egyéb kemény dologgal történő összekoccanás lehetősége )
        Az esztétika , eredetiség megerőszakolása pedig csak hab a tortán .

- - - Updated - - -

https://www.google.hu/search?q=smile...is%3B320%3B320
        Nah az 1954-es Bentley R Type vázát a kedvetekért kibontottam a nylonból. Mivel az alváz és minden vázalkatrész rozsdagödrös volt, így gittelve és festve lett mind a minőség érdekében.

Click image for larger version

Name:	WP_20150206_11_51_56_Pro.jpg
Views:	1
Size:	188.6 KB
ID:	143740

Komment

Szép!
          Ha van kedved, írhatnál PM-ben egy árajánlatot csak a blokkra.

Komment

ugye ismert a szinterezésről
            Pont ezért kérdeztem meg, hátha beszólhatok a pozitív válasz után. De látom mások sem értenek hozzá !

Komment

Küldtem üzit, törekedtem a legjobb árra.

Komment

Kedves Demeter! Ha igazán eredetit és tartósan szépet szeretnél gyöngyöztesd le és mint Bamag tette a merevítést polírozd. A porfestésről egyezik a véleményem Jókerrel. Szépen néz az ki a busz kapaszkodóján arra tökéletes.

Komment

Szeretnék egy árat kérni én is blokk ügyben, de szín kód is megteszi a festék márkával együtt. Köszönöm.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2015 febr. 06, 17:35.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szépen néz az ki a busz kapaszkodóján arra tökéletes.
                    De pár éves buszoknál már rohad az alja...
                    (függőleges, padlóra rögzített darabok, az ajtóknál lévők meg főleg)

Komment

A porfestésről egyezik a véleményem Jókerrel.
                      Ha az olajos, rozsdás mocsokra fújod rá, lepereg, akár a hagyományos festés. Ha megfelelően tiszta ( frissen homokszórt ) felületre viszik fel, tökéletes ! Nem véletlen, hogy a színterezett felület homokszórását, dupla áron vállalják !

Komment

Az igaz csak nézzél meg egy alu. felnit mely pár évet futott sárban esetleg hóban is. Mire észre veszi a gazdi a bajt a sérült festék alatt kezd porladni a felni!

Komment

Ha az olajos, rozsdás mocsokra fújod rá, lepereg, akár a hagyományos festés. Ha megfelelően tiszta (frissen homokszórt) felületre viszik fel, tökéletes !
                          Na, most akkor jó vagy nem jó, a porszórás?!

Komment

Persze hogy s@r ! Ez nem vita kérdés ---csak annyit kell finomítani a sarkos tényen , hogy viszont egy csomó helyre -pl. a a polctartó konzolra a szobában , a mikró burkolatának ...,stb jó és költséghatékony .

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ha az olajos, rozsdás mocsokra fújod rá, lepereg, akár a hagyományos festés. Ha megfelelően tiszta (frissen homokszórt) felületre viszik fel, tökéletes ! Nem véletlen, hogy a színterezett felület homokszórását, dupla áron vállalják !
                            Ha megint jössz pestre ....sza isten -rászánom az időt és elviszlek abba az üzembe azán aztán mondj ilyeneket .

Viszont birom a csapatot , mondok egy jó ötletet amivel bevágodtok a feleségeteknél --ami mint tudjuk kihat a hobbitokra , pozitíve

Szóval az elöbb említett cégnél -TEFLONOZNAK is . És szuper minőségben . Tehát ha van a konyhában kedvenc lábosa , fazeka , szendvicssütője ... vagy akármi amiről már megettétek a teflont , de nem akarja kidobni ,mert .... akármiért .
                            Akkor azt itt újra lenyomják és ti lesztek a királyok ( kedvenc kaja , extra numera...stb ) .
                            Elmondom én 2 éve csináltattam az elsőt , aztán a szendvicssütőt ... szóval drámai a különbség a bolti meg e közt !
                            Aztán még egy ötlet -ha a rokonok dobnának ki egy-egy valaha igen drága lábast --el kell kérni...( mond , hogy a MÉH be viszed ..
                            Aztán attól sem kell igegenkedni --ha már ott vagy a MÉH ben --ott hentereg egy jó vastag alju formás edény ,ami valaha 15000 ft volt , felvenni ,elhozni ....

Tudom első kérdés : MENNYI ? -- A héten csináltattam egy átmérő 300 -80 magas lábast -4000 ft kívül- belül .
                            Igaz ez nem motorozás ----de végül is , restaurálás

Komment

TEFLONOZNAK is . És szuper minőségben .
                              Akkor teflonoztatni fogom a motor vázát ! ( Te mondtad hogy szuper ! )

- - - Updated - - -

nézzél meg egy alu. felnit mely pár évet futott sárban esetleg hóban is
                              Meg patkázott százszor , a kátyúkról nem is beszélve !

- - - Updated - - -

Na, most akkor jó vagy nem jó, a porszórás?!
                              Nekem igen, Jókernek nem !

- - - Updated - - -

nézzél meg egy alu. felnit
                              Igazából, az alufelnit polírozni kell, nem pórszórni. Ha meg már sérült tök mindegy, mert a színter alá sem lehet gittelni.

Komment

Az alufelninek a leges-legnagyobb ellensége a téli sózás. Sokkal agresszívebben támadja az alut mint a sima víz. És nem is kell hogy utólagosan festett legyen még ha gyári lakkozás is, de meg van sérülve, rögtön belekezd.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X