Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Üdv a Fórumtagoknak és az Üzemeltetőnek!
    Prémusz Ábrahám vagyok. A Google irányított az oldalra, örülök, hogy rátaláltam.
    Szívesen olvasok veterán autók és motorok témában. Járművem mindössze egy k-55-ös orosz motorkerékpár van egyenlőre. Köszönöm a lehetőséget.

Üdv a fórumon! Szem szerint én elég ritkán vagyok...de az a tapasztalatom,h itt jó társaságba keveredtél..

Komment

Hello Mindenkinek,
      Bekes Attilának hívnak, barátoknak Karvaly.
      Én egy 1968-as 559-es Jawa tulaja vagyok, régebben volt egy "púpos " Trabi kombim is. Helyhiány miatt most "csak" mocim van. Ezt fogom helyre illetve használhatóvá pofozni. Emiatt szerintem sokat fogok érdeklődni tőletek.
      Gépész ember vagyok és megtanultam, hogy aki gépekkel dolgozik ha nem tud valamit akkor kérdez. Mindig van egy tapasztaltabb kollega.
      Mindenkinek sok csavart kívÍ nok, ja és hogy ne maradjon.
      Lemezjáték, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Helo neked is,érdekes:mostanában szégyenlik a belépők,hogy hová valók?!

Nem kötelező,de kíváncsivá tesz miért kell elhallgatni.Legalább a megyét,vagy alföld,hegység.........Egyébként csodálatos tudástárra akadtál,mely fészket ver benned mint egy vírus!!!!

Érezd jól magad közöttünk.!
        Lemezjáték, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv köztünk mindkettőtöknek! Én vagyok az az ember aki képes fél évekre eltűnni a fórumról, aztán megjelenni és belepofázni mindenbe Viszont a többiek nagy örömmel segítenek bármiben (meg én is ha itt vagyok), összegyűlt itt sok nagy tudású ember és elég sok okosság is van már itt, úgyhogy böngésszetek, aztán ha valami nem világos ne féljetek kérdést feltenni.

kíváncsivá tesz miért kell elhallgatni.
          Tudod pl. van az a legenda, hogy a nyíregyháziak (tirpákok) és a debreceniek (hurkások) utálják egymást és, hogy a 2 város között nagy viszályok vannak. Lehet más településeken is van ilyen
          wsievers, sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

van az a legenda, hogy a nyíregyháziak (tirpákok) és a debreceniek (hurkások) utálják egymást és, hogy a 2 város között nagy viszályok vannak. Lehet más településeken is van ilyen
            Mi gyűrűket(rozsdamentes acélból és rézből házilag készült) hordtunk, a szomszéd faluból valók pedig szőlőkarót(bár az kevésbé volt praktikus ).
            Titus, és 2 további látogató kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Az attól függ ki mire használta! Lány csalogatónak a gyűrű jobb de a srácok távol tartására a szőlő karó hatékonyabb!

Komment

Nem titok Pápai vagyok és Győrben dolgozom.

Komment

Az attól függ ki mire használta!
                  Verekedésre! Ez egyértelmű...Azért kellett belőle 8
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X