Üdvözlöm a csapatot ! Magamról azt tudom elmondani, hogy 12 évesen kezdtem a motorozást a fater simsonjával, majd miután letettem a nagymotor vizsgát, a sógorommal felváltva használtuk az Ő CZ Jawa motorját. Sajnos később panelplori lettem, de garázst nem tudtam venni, igy a motort sem, viszont annyira hiányzott az eltelt 20 évben a motorozás, hogy két éve egy liter szilvapálinkáért vettem egy babettát, azzal szaladgáltam a városban, de végre motoroztam. Most azonban sikerült garázst is szerezni, igy végre vehettem egy JAWA 350-est (638).
Tehát most újra kezdem a motorozást, és sajnos az eltelt 20 év alatt azért feljetettem el dolgokat a régi motorokról, ezért szükségem lesz a segítségetekre, ahol olvasva a fórumot, sokan segítőkészek, ezért is regisztráltam, illetve hogy képben legyek, hol, mikor vannak motoros találkozók, börzék.
Mivel hobbiszinten sokat dolgoztam autószerelő barátommal, igy képben vagyok dolgokkal, csak a villamossági rész fog meg egy kicsit, de ha valaki egyszerüen elmagyarázza, azt ismeg tudom oldani.
Akkor hadd szóljon a rock ! Dübörögjön a motor !
Tehát most újra kezdem a motorozást, és sajnos az eltelt 20 év alatt azért feljetettem el dolgokat a régi motorokról, ezért szükségem lesz a segítségetekre, ahol olvasva a fórumot, sokan segítőkészek, ezért is regisztráltam, illetve hogy képben legyek, hol, mikor vannak motoros találkozók, börzék.
Mivel hobbiszinten sokat dolgoztam autószerelő barátommal, igy képben vagyok dolgokkal, csak a villamossági rész fog meg egy kicsit, de ha valaki egyszerüen elmagyarázza, azt ismeg tudom oldani.
Akkor hadd szóljon a rock ! Dübörögjön a motor !
Komment