Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - 20 év után !

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - 20 év után !

Üdvözlöm a csapatot ! Magamról azt tudom elmondani, hogy 12 évesen kezdtem a motorozást a fater simsonjával, majd miután letettem a nagymotor vizsgát, a sógorommal felváltva használtuk az Ő CZ Jawa motorját. Sajnos később panelplori lettem, de garázst nem tudtam venni, igy a motort sem, viszont annyira hiányzott az eltelt 20 évben a motorozás, hogy két éve egy liter szilvapálinkáért vettem egy babettát, azzal szaladgáltam a városban, de végre motoroztam. Most azonban sikerült garázst is szerezni, igy végre vehettem egy JAWA 350-est (638).
    Tehát most újra kezdem a motorozást, és sajnos az eltelt 20 év alatt azért feljetettem el dolgokat a régi motorokról, ezért szükségem lesz a segítségetekre, ahol olvasva a fórumot, sokan segítőkészek, ezért is regisztráltam, illetve hogy képben legyek, hol, mikor vannak motoros találkozók, börzék.
    Mivel hobbiszinten sokat dolgoztam autószerelő barátommal, igy képben vagyok dolgokkal, csak a villamossági rész fog meg egy kicsit, de ha valaki egyszerüen elmagyarázza, azt ismeg tudom oldani.
    Akkor hadd szóljon a rock ! Dübörögjön a motor !

JAWA 350-est
    Felháborító!!!

Most-már csak jawá-sok jönnek?

Szia minálunk!

Nem lesz bajod van elég szakértő,de számítunk a te tudásodra is.

Érezd jól magad!!!
    taluga és sepy kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm, és természetesen amiben tudok, én is segítek !
      taluga, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Felháborító!!!

Most-már csak jawá-sok jönnek?
        Hééé! Az a jóóó! Többségben leszünk és átvesszük a hatalmat!
        Most azonban sikerült garázst is szerezni, igy végre vehettem egy JAWA 350-est (638).
        Üdv köztünk! Amúgy erős cseh túlerő van nálunk, tekintve hogy mindkét moderátor Czetkás.
        638 ban én is tudok segíteni, bár nekem 634 van csak jelenleg.
        taluga, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Alakulóban a CZ szövetség mivel párt nem lehet hiszen Pártatlanok vagyunk. Légy üdvözölve én mint Sport Cz és 350-es Cz-k gazdija köszöntelek. Tisztelettel Jelentem a" Sárga Sárkány" a múlt héten műszakizott. Én is közel 25 év után ültem vissza a nyeregbe hasonló késztetés után mint Green. Robogóztam de én úgy tartom az a motor melynek sebváltója van, hozzáteszem senkit nem akarok megbántani és nem nézek le senkit ezáltal. A jelenlévő robogósok előtt vezekelek emiatt!
          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 ápr. 21, 18:28.
          taluga, dongos78 és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv köztünk!

Lassan nekem is be kell szereznem egy cseh remeket, mert kezdem magam kirekesztettnek érezni

Komment

Üdvözöllek én is!

Szintén 638-as tulaja vagyok . Ha kérdés van tudok pár dolgot mesélni, "sajnos hála istennek"!
              Azonban a Pannóniás tábort is erősítem egy P10-essel.

Komment

Szervusz! Üdv Neked! Ne aggódj, mert sok segítséget kaphatsz a fórumon! A legjobb: Bármilyen típusú a motorod, ha régi KÖZÉNK tartozol!

Komment

Szia!

Szintén zenész, azaz CZ 350-472 és én vagyok a másik moderátor. Babettám is van, miért ne legyünk kemények? Amúgy aki a mechanikai részek - értsd: motor és környéke - iránt fogékony, az az elektromosságban nem túl erős. Magamból indultam ki és nem voltam kellően kritikus sem magammal szemben.

Isten hozott köztünk.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Babettám is van, miért ne legyünk kemények?
                    Csak ha anyáddal élsz és macskád is van. Ez nem vagy kapcsolat!

Komment

A macska az stimmel, a ház a szüleimé volt, de elköltöztek. Ez így akkor okés, vagy még mindig kevés?

Komment

Kicsit talán -off- de talán elfér itt . Tegnap én is szerttettem egy furcsa emblémás gépszerkezetre http://www.jofogas.hu/budapest/Csehs...p_17003028.htm nem ez az -a kép csak ilusztráció . Kaptam és vadi új .
                        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 ápr. 22, 08:23.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          én úgy tartom az a motor melynek sebváltója van
                          Aminek nincs az meg robogó
                          (pontosabban aminek automata váltója van)

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Aminek nincs az meg robogó
                            Akkor a babetta az most mi
                            Jó, nem kötekszem, tudom, moped.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Akkor a babetta az most mi
                              Jó, nem kötekszem, tudom, moped.
                              Meg persze azért vannak már kivételek is. Létezik már automata váltós sportomotor is, na de ez már túlbonyolítja a dolgokat

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X