Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350/638-5

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 350/638-5

Üdv! Kedves veterán rajongók! Ahogyan kezdődött:1986-os évet írtunk,én akkor voltam 8-esztendős,mezítlábas kölök.Akkoriban a felnőttek pannóniával,mz-vel jártak nálunk a faluban Jawa egy sem volt.Megyében nem volt eltetjedt.Egyszer egy szokatlan "dallam"szűrődött be az ablakon.Kiszaladtam hát akkor láttam először a " nagymenőt"egy oldalkocsis 638-as volt.Az óta eltelt közel 30év,volt motorom a pónitól a gixerig,de most sikerült egy gyönyörű 638-ast szerezni.Most kezdtem felújjítani.Ezért is szeretnék csatlakozni,mert sok hasznos tanácsot olvastam az oldalon,és én is megoszthatom tapasztalataimat,ez igazán jó dolog!Magamról annyit,F.Mihály vagyok gépész tech.vagyok nagyon szeretem a veterán 2t-motorokat,van stílusuk,szerintem.Baráti üdvözlettel: mihu!

Köszöntelek és egyben erősödni látom a Jawa- CZ-s tábort.Légy sűrűn közöttünk. Üdv. a CZ-s tábor tagja Sepy.
    OdinHEM és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Még nagyon kezdő fórúmozó vagyok,még képet sem sikerült feltennem,de hátha.Ismerkedem az oldal lehetőségeivel a mozgó gépeket jobban kedvelem! De igyekszem!
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Üdv , a porondon !
        A képeket tudtommal egy bizonyos hozzászólás szám után tudod csak megejteni , tehát ne csüggedj ! A 638 jó kis szerkezet , nem csodálom hogy a 2T ,2 henger megbolondított . Sok sikert a project-hez , ha valami nem biztos inkább írj , kérdezz általában tudnak a t.társak segíteni , maximum parázs vita alakul ki, amiből szintén csak tapasztalni lehet !
        sepy és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Szia Mihu!

Gyorsan szólj még hozzá néhányat, és utána mehet a képfeltöltés is. Nekem CZ 350-472-m van. Teljesen egyetértek veled, a két henger azért is jó, mert szép a hangja és két henger csak akkor áll le egyszerre, ha elfogy a benzin. Én már jöttem haza Polgártól Békéscsabáig úgy, hogy csak egy henger működött. Persze jobb megállni és kitisztítani. DÍe akkor még nagyon ifjú voltam és bohó. Ma már nem vagyok annyira ifjú. A többi nem változott.

Isten hozott közöttünk. Üdvözlettel: CZsolti
          zahi és sepy kedvelte ezt.

Komment

Írtam pár mondatot a könyök tisztításáról,de úgy néz ki elveszett az éterben!

- - - Updated - - -

Megvan! A felújítási fogások mappában!Ha vannak tapasztalataim,kérdéseim melyik mappában üzenjek?

Komment

Mindig az adott témának megfelelően. Ha nincs olyan, vagy nem odaillő, akkor nyitsz egy új témát (topicot).

Komment

Köszönöm! Már kezdek eltalálni az oldalon,mint a szerelést: lassan,de biztosan.

Komment

Üdv a Fórumon! Lassan Mi Jawások is elérjük a Pannóniások létszámát...
                  Cz 472, és Jawa 634 van nekem is. a vashengereseket jobban szeretem, de tudom mit megy egy 12v os is...
                  sepy kedvelte ezt.

Komment

Még sokat nem mentem a 638-al,de a felújjítás előtti próbakör sokat ígért.Úgy vélem a nagy körök előtt szétt kell bontani és a 30-éves koszt le kell pucolni.A mocit 12-évig még be sem indítótta az első tulaja aki ha azelőtt ment is csak a faluba a tsz.-től hazáig.Ezt mesélte,de a jelek ezt is mutatják,:kipufogó,forgattyús ház.Mindenhol korom,meg régi üzemanyag lerakódás,de hála a "papa" nem hajtotta,kopás semmi.Zajlik a felújjítás!Köszönöm a támogatást!Baráti üdv. mihu!
                    movisz, heeegany és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X