Üdv! Kedves veterán rajongók! Ahogyan kezdődött:1986-os évet írtunk,én akkor voltam 8-esztendős,mezítlábas kölök.Akkoriban a felnőttek pannóniával,mz-vel jártak nálunk a faluban Jawa egy sem volt.Megyében nem volt eltetjedt.Egyszer egy szokatlan "dallam"szűrődött be az ablakon.Kiszaladtam hát akkor láttam először a " nagymenőt"egy oldalkocsis 638-as volt.Az óta eltelt közel 30év,volt motorom a pónitól a gixerig,de most sikerült egy gyönyörű 638-ast szerezni.Most kezdtem felújjítani.Ezért is szeretnék csatlakozni,mert sok hasznos tanácsot olvastam az oldalon,és én is megoszthatom tapasztalataimat,ez igazán jó dolog!Magamról annyit,F.Mihály vagyok gépész tech.vagyok nagyon szeretem a veterán 2t-motorokat,van stílusuk,szerintem.Baráti üdvözlettel: mihu!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 350/638-5
Collapse
X
-
Üdv , a porondon !
A képeket tudtommal egy bizonyos hozzászólás szám után tudod csak megejteni , tehát ne csüggedj ! A 638 jó kis szerkezet , nem csodálom hogy a 2T ,2 henger megbolondított . Sok sikert a project-hez , ha valami nem biztos inkább írj , kérdezz általában tudnak a t.társak segíteni , maximum parázs vita alakul ki, amiből szintén csak tapasztalni lehet !
- 2 likes
Komment
-
Szia Mihu!
Gyorsan szólj még hozzá néhányat, és utána mehet a képfeltöltés is. Nekem CZ 350-472-m van. Teljesen egyetértek veled, a két henger azért is jó, mert szép a hangja és két henger csak akkor áll le egyszerre, ha elfogy a benzin. Én már jöttem haza Polgártól Békéscsabáig úgy, hogy csak egy henger működött. Persze jobb megállni és kitisztítani. DÍe akkor még nagyon ifjú voltam és bohó. Ma már nem vagyok annyira ifjú. A többi nem változott.
Isten hozott közöttünk. Üdvözlettel: CZsolti
- 2 likes
Komment
-
Üdv a Fórumon! Lassan Mi Jawások is elérjük a Pannóniások létszámát...
Cz 472, és Jawa 634 van nekem is. a vashengereseket jobban szeretem, de tudom mit megy egy 12v os is...sepy kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Még sokat nem mentem a 638-al,de a felújjítás előtti próbakör sokat ígért.Úgy vélem a nagy körök előtt szétt kell bontani és a 30-éves koszt le kell pucolni.A mocit 12-évig még be sem indítótta az első tulaja aki ha azelőtt ment is csak a faluba a tsz.-től hazáig.Ezt mesélte,de a jelek ezt is mutatják,:kipufogó,forgattyús ház.Mindenhol korom,meg régi üzemanyag lerakódás,de hála a "papa" nem hajtotta,kopás semmi.Zajlik a felújjítás!Köszönöm a támogatást!Baráti üdv. mihu!
- 6 likes
Komment
Komment