Oké, viszek nagynyomású mosót
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ildikó - Yamaha SR 250
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlyan lesz az mint a szinkronizálás!Vagy az éjfélkor volt?
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlyan lesz az mint a szinkronizálás! Vagy az éjfélkor volt?
.... na , látod ! azt nem lehet 4 év alatt megtanulni
- 1 like
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves fórumtagok!
Amíg a regisztráció utáni visszaigazoló emailre várunk; bár az én közvetítésemmel, de kérlek fogadjátok szeretettel itt a fórumon is az én kedves feleségemet!
'82-es évjáratú új szerzeményével a jogsi után az OT rendszám megszerzése és a jövő évi találkozón való saját jogú részvétel az elhivatott célja.
[ATTACH=CONFIG]33462[/ATTACH]
Erzsike kicsit irigy hogy ilyen bátor voltál és már motoroztál is !
Ő nem tudja magát rászánni hogy kiprobálja a kis 50 ccm-s jawát amire nég jogositványa is van !
Üdv és sok sikert a jogsi megszerzéséhez !
Erzsike és Gábor
U.I.: Mikor jöttök felénk ?
- 2 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon szeretne válaszolni és írni Ildikó is, de a fórumos regisztrációs megerősítő email azóta sem jött meg...
- 1 like
Komment
-
Sehol semmi. Regisztráltam egy kamut próbából, 10 perces mail-lel, amit meg lehet hosszabbítgatni. No abban aztán semmilyen almappa nincsen és oda sem jött semmi. szerintem vagy nem automatikus és talán admin szűri "kézi erővel" vagy ha automatikus, akkor nem működik. De így hiába várunk új tagokat a fórumra, nem jutnak be...
Motor téma, lőttem egy képet az igénytelen féklámpakapcsoló átalakításról:
Egyrészt ocsmány, másrészt összetekert drót rugó helyett ugye...meg abba a lyukba a fékkar visszahúzó rugónak kéne lenni akasztva ahol a drót van. Rugó így persze nincs, de azért visszamegy...
Mondjuk nem csodálkozom, egy a maga idejében itthon soha nem forgalmazott "nyugati" (vagy nagyon keleti?) motor 1992-ben bekerül az országba, mondjuk Németországból. És azért még több mint tíz évnek el kell telnie valahogy a kényszerű javításokkal, míg széles körűen elérhetővé válik az internet és ezáltal szélesebb körű az alkatrész hozzáférés.
Na mindegy, egyelőre nem világos, az eredeti kapcsoló helye, vagy ha lehet egy tippem, ennek a kapcsolónak az odahajtogatott lemez konzolának a helyén levágták a vázról.
Komment
-
Regisztráltam egy kamut próbából, 10 perces mail-lel, amit meg lehet hosszabbítgatni. No abban aztán semmilyen almappa nincsen és oda sem jött semmi. szerintem vagy nem automatikus és talán admin szűri „kézi erővel” vagy ha automatikus, akkor nem működik. De így hiába várunk új tagokat a fórumra, nem jutnak be...
Komment
Komment