Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én is azért vettem a Bömböst mert ebben az el Japánosodott világban azért még mások is értenek a motor gyártáshoz!! Bocsánat de a BMW már akkor motort gyártott mikor a Japán még riksakulin járt! Az viszont igaz, hogy rendkívül tanulékony és alázatos nemzet. Minket értek volna olyan csapások gondolok a nem túl régiekre pl. Cunami , atomreaktor katasztrófára stb. még a segítséget várnánk és a sebeinket nyalogatnánk.
Semmilyen japán motorra el nem cserélném... Remélem nem gázoltam senki lelkébe, de ez ebben az életben nem fog megtörténni.
Soha ne mond hogy soha! Nekem a P10 most került egy autóba. Mindkettőre vágytam és győzött az autó.
Bár az igaz hogy a P10 se ment messzire. Már ami a családfát illeti, mert Faterhoz került, amúgy tőlem majd 150km-re
De mindegyik fenntartása már nem fér a keretbe
Eddig kosárban láttam egyet 1000€ alkudható áron attól azért olcsóbbat szeretnék. Én max 700€-ig vagyok parti képes annyiért lehet hogy nem lesz, de nem baj annyira nem hajt a tatár én ráérek kivárni
Az általad feltett képen,egy Yamaha SR 500 látható,jól "átfaragva".
Az első képen a gyári állapot látható,a másodikba már belenyúltak,a harmadik az általad feltett,erősen faragott.Ízlések kérdése,de nekem az eredeti állapot tetszik a legjobban,-kár belenyúlni egy szépen letisztult klasszikus formavilágba,melynek minden porcikája harmonikusan illeszkedik.
Komment