Közlemény

Collapse
No announcement yet.

set79 P10H

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szép ez a motor! Jöhettél volna vele Keszire is!

Komment

Szép ez a motor! Jöhettél volna vele Keszire is!
      És ott aztán jól kibékülhettünk volna.

Komment

Miért, összevesztünk?[emoji1]
        Amúgy igazából arra vagyok "büszke", hogy A-tól Z-ig minden a saját kezünk munkája egy barátommal tizenpárévessen. Mind a motor, a festés, de még a csikozás is. 20 éve így néz ki.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Komment

És ott aztán jól kibékülhettünk volna.
          Miért, összevesztünk?
          Ez a dolog itt a fórumon valami olyasmi mint a Legényanya filmben a "Béláim, gondolkodjunk".
          Én az idén még sajnos nem békültem senkivel

Komment

Én az idén még sajnos nem békültem senkivel
            Nekem sem sikerült, sajnos....(pedig, még úton is voltam... ) Na de nem baj, Kedves Dongos....majd egyszer csak...

Komment

Vártalak pedig nagyon Keszire,de nem jöttél,-pedig hiányoztál a csapatból,éppen úgy mint Bokor,vagy mások akikkel már találkoztam,de most nem jöttek el.

Az idei békülősdiből,úgy gondolom jobb,hogy kimaradtál,mert így legalább szombat reggel nem kellett keresgélned azt a vasabroncsot,ami a koponyádat összetartsa.Mint a videó tanúsítsa,-elég keményre sikeredett a számtalan kibékülés,de most legalább teljes béke van,egy évig.

Üdvözlettel:Che

Komment

elég keményre sikeredett a számtalan kibékülés
                Már kis híján világbéke lett a dologból?

- - - Updated - - -

Kedves Dongos...majd egyszer csak...
                Így van, bízom benne.
                Inkább egyszer csak, mint csak egyszer

- - - Updated - - -

Vártalak pedig nagyon Keszire,de nem jöttél,
                Köszönöm!
                A Trophy bírta volna, nagyon szépen futkorász mostanában.
                Most bennem volt a "rendszerhiba"

Komment

Most bennem volt a „rendszerhiba”
                  Békülés= rendszer újraindítása

Komment

Szervusztok!

Amennyiben a békülés=rendszer újraindítása (nagyon tetszik nekem),akkor nagyon jó lenne,ha a világ összes politikusa jól,de nagyon jól kibékülne egymással.

Nem tudom felétek milyen meleg volt ma,de errefelé nagyon,-szinte gátolt a gondolkodásban,-többször is megmártóztam a dagonyában (háromhurkás felfújható gyerek locsi-pocsi),de az is úgy felmelegedett,hogy több vödör hideg vízzel kellett hűteni.A szomszédoktól a disznó ganéból,áramlik a bűz és a legyek tömkelege,-szóval jól elvagyok.

Van jópár privát levelem,amit meg kellene válaszolnom,de most nincs lelki erőm hozzá,-elnézést kérek az érintettektől,pótolni fogom.

Egy héttel ezelőtt sokkal jobb volt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem tudom felétek milyen meleg volt ma

Bodrogkeresztúr, Magyar Motoros Weekend. Ekkora túrán még sose voltam(több mint 100 motoros azt mondták) szóval mentem a túrára(az ismerőseim akikkel mentem inkább nem mentek) Hát, elég kegyetlen volt gépnek és embernek is. Helyenként kilométereken keresztül 20-30-as tempó. A vashenger a kevlár szövésű motoros farmeren keresztül is égette a lábaim... De azért úgy összességében jó volt. kb 220km.

A lánc megint eléggé laza volt mire hazaértem. Valahogy lelazult az excenteres állítós anyája. Kicsit jobban meg akartam húzni, jó nagy pattanás. Még az a maradék menet is leszakadt az anyáról és a tengelyről is... De a gondot is valószínű az okozta hogy már eddig se sok menet volt rajta...

Komment

De a gondot is valószínű az okozta hogy már eddig se sok menet volt rajta...
                        Van tartalék,vagy ez volt a legjobb???

Pontos leírást kérek a szükséges alkatrészre.Utána kajtatok:elvileg van mindenem,de már ajándékozgattam így nem biztos!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Van tartalék,vagy ez volt a legjobb???

Pontos leírást kérek a szükséges alkatrészre.Utána kajtatok:elvileg van mindenem,de már ajándékozgattam így nem biztos!
                          Van a padláson még egy váz meg egy lengővilla. Csak van hozzá ilyen is, de én ilyen melegbe fel nem megyek a padlásra.
                          Szóval jövőhéten veszek egy új anyát rá, esztergálok egy hézagolót és nemes egyszerűséggel kijjebb, a még egészséges részen húzom le.
                          Aztán ha hűvösebb lesz akkor megyek a padlásra és áttúrom a készletet

Komment

a még egészséges részen húzom le.
                            Ha már nem leszel szakszerű,kérlek hegeszd le ha beállítottad annak már nem számít.Nem szeretném ha kevesebben lennénk,egy kis hanyagság miatt!!!!!
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az is gond, hogy ezek a mai láncok úgy nyúlnak mint a rágógumi. Én is Kitti motorján indulás előtti napon lánc feszesség beállítást csoda spréy és a várt esemény kb. 600 km-t ment azóta és oly laza mint az a bizonyos Riga lánc! A régi szép időkben egy Favorit láncot max. + 1X kellett állítgatni egy szezonban a mostaniak meg gagyik. Igaz én a grafitos faggyúba áztatást tartom lánc kezelésnek mert a spréy csak a görgőket keni külsőleg holott a csapokat ez nem keni. Az "O" gyűrűs láncok esetén meg csak lelki ismeret megnyugtató a láncsré- igaz akkor nem fogyna ennyi.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ha már nem leszel szakszerű,kérlek hegeszd le ha beállítottad annak már nem számít.Nem szeretném ha kevesebben lennénk,egy kis hanyagság miatt!!!!!
                                Kb 20-25m a kilógó menet. Az anya meg 10mm. Szóval a tövénél van 10m elnyalódva, a többi épp.

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az is gond, hogy ezek a mai láncok úgy nyúlnak mint a rágógumi. Én is Kitti motorján indulás előtti napon lánc feszesség beállítást csoda spréy és a várt esemény kb. 600 km-t ment azóta és oly laza mint az a bizonyos Riga lánc! A régi szép időkben egy Favorit láncot max. + 1X kellett állítgatni egy szezonban a mostaniak meg gagyik. Igaz én a grafitos faggyúba áztatást tartom lánc kezelésnek mert a spréy csak a görgőket keni külsőleg holott a csapokat ez nem keni. Az "O" gyűrűs láncok esetén meg csak lelki ismeret megnyugtató a láncsré- igaz akkor nem fogyna ennyi.
                                Arany favorit van rajta. Villa persely csere előtt nem igazán állítgattam, nem is volt rá szükség. Most meg úgy tűnik az a gond hogy elmozdul a lengővilla és ezért lazul a lánc...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X