Közlemény
Collapse
No announcement yet.
set79 P10H
Collapse
X
-
Vártalak pedig nagyon Keszire,de nem jöttél,-pedig hiányoztál a csapatból,éppen úgy mint Bokor,vagy mások akikkel már találkoztam,de most nem jöttek el.
Az idei békülősdiből,úgy gondolom jobb,hogy kimaradtál,mert így legalább szombat reggel nem kellett keresgélned azt a vasabroncsot,ami a koponyádat összetartsa.Mint a videó tanúsítsa,-elég keményre sikeredett a számtalan kibékülés,de most legalább teljes béke van,egy évig.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
elég keményre sikeredett a számtalan kibékülés
- - - Updated - - -
Kedves Dongos...majd egyszer csak...
Inkább egyszer csak, mint csak egyszer
- - - Updated - - -
Vártalak pedig nagyon Keszire,de nem jöttél,
A Trophy bírta volna, nagyon szépen futkorász mostanában.
Most bennem volt a "rendszerhiba"
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Amennyiben a békülés=rendszer újraindítása (nagyon tetszik nekem),akkor nagyon jó lenne,ha a világ összes politikusa jól,de nagyon jól kibékülne egymással.
Nem tudom felétek milyen meleg volt ma,de errefelé nagyon,-szinte gátolt a gondolkodásban,-többször is megmártóztam a dagonyában (háromhurkás felfújható gyerek locsi-pocsi),de az is úgy felmelegedett,hogy több vödör hideg vízzel kellett hűteni.A szomszédoktól a disznó ganéból,áramlik a bűz és a legyek tömkelege,-szóval jól elvagyok.
Van jópár privát levelem,amit meg kellene válaszolnom,de most nincs lelki erőm hozzá,-elnézést kérek az érintettektől,pótolni fogom.
Egy héttel ezelőtt sokkal jobb volt.
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom felétek milyen meleg volt ma
A lánc megint eléggé laza volt mire hazaértem. Valahogy lelazult az excenteres állítós anyája. Kicsit jobban meg akartam húzni, jó nagy pattanás. Még az a maradék menet is leszakadt az anyáról és a tengelyről is... De a gondot is valószínű az okozta hogy már eddig se sok menet volt rajta...
- 3 likes
Komment
-
De a gondot is valószínű az okozta hogy már eddig se sok menet volt rajta...
Pontos leírást kérek a szükséges alkatrészre.Utána kajtatok:elvileg van mindenem,de már ajándékozgattam így nem biztos!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan tartalék,vagy ez volt a legjobb???
Pontos leírást kérek a szükséges alkatrészre.Utána kajtatok:elvileg van mindenem,de már ajándékozgattam így nem biztos!
Szóval jövőhéten veszek egy új anyát rá, esztergálok egy hézagolót és nemes egyszerűséggel kijjebb, a még egészséges részen húzom le.
Aztán ha hűvösebb lesz akkor megyek a padlásra és áttúrom a készletet
Komment
Komment