Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Velorex , JAWA es CZ rajongo

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Velorex , JAWA es CZ rajongo

Gépészmérnök végzettségem van, atomeromuben dolgozom. Van egy regi japan motorom yamaha, egy ujkori BMW es egy Jawa 350 perak amivel most foglalkozom. Hijanyos, szoval alkatresz beszeerzessel szorakozom.

Üdv a Klubban, nekem is van egy 350-es Perákom egyelőre darabokban

Komment

Sziasztok !
      Jawa-CZ 250-353 -asom felujitásán dolgozom. ( 1959 )
      Motor alkatrészei beszerezve , már csak a henger felfurására várok.

Komment

Sziasztok!
        Én nyáron raktam 17 év után újra össze faterom motorját, így örököltem tőle egy 1979-es 350es Czetka Jawa 634-et. Jó pár ezret ráköltöttem de megérte mert hihetetlen hogy milyen erő van benne és milyen lenyűgöző egy motor. Üdv. Bilo

Komment

Sziasztok.Kettő 350-es Cz raktam össze 1978,1980-ast,imádtam mindkettőt.Most egy Zetor 25 K következik.....

Komment

Köszöntelek Vittorio! én Cz rajongó vagyok és volt egy 350-es velorexem és 350-es jawám. jelenleg egy 175.ös Sport cz-m készítem a Tavaszra. Sajnos Perákom az nincs de olyan mélységig nem bújok a Veteránozásba. Arra nincs időm se más.Szeretem a Cseh- járgányokat. Jó keresgélést, üdv. Sepy.
            Che és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok, végre egy Jáwás csapat. Meg tudnátok erősíteni vagy cáfolni azt az infót, hogy a 638 as kormánycsapágy csészéje ami a vázba illeszkedik az 49 mm? Egyedi építést csinálok Jáwa híddal és ahhoz kellene tudnom mielőtt megrendelem. Köszi

Click image for larger version

Name:	jawa kormánycsapágy.JPG
Views:	2
Size:	87.3 KB
ID:	134726
              Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 febr. 26, 21:10.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X