Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon guszta példány.
    Valóban az,de nekem csak a gusztálás jutott belőle,az is csak egy rövid időre.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ezt ma lőttem Verőcén.
      Ráadásul a legjobb kocsma és Lacikonyha előtt
      Bár időnként vizezik a piát...

Click image for larger version

Name:	Veroce-arviz(650x433).jpg
Views:	1
Size:	75.8 KB
ID:	138229
      Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 aug. 27, 11:21.

Komment

Ezt most kaptam az Arckönyvben: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Komment

Istenem -de irigylem ezt a fickót ( a tulajt )megcsinálta a mostanában kisagyam hátsó csücskébe befészkelt gondolatot ---egy FIAT 850 komatibilis ( formavilágában ) gulyáságyut ! Persze ö SIMSON ban gondolkodik . Hát -már elnézést senkit nem akarok megbántani --!!! de ez dobogós helyen van itt a fórumon mostanában felmerült értelmes dolgok közt . Nagyon tetszik !
          És ha belegondoltok mennyivel több ez ez egész , mint egy főző alkalmatosság !

Komment

Igyál néhány sört,hátha csillapitja az izgalmadat
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

De tényleg- megy csapat hegyen völgyön, aztán megállnak--az ember beüzemeli a kazánt , küzben a többiek összeadják a nyeregtáskákból a hozzávalókat ......na így csapat a csapat .
              Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni a fiatosoknak . De ez a szerelés nagyon szép .
              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 aug. 28, 06:18.

Komment

Strandon főtt kukoricát árulni szuper szett, de amikor meglöttyen a cuccban az a 30-40l víz lehet kapaszkodni a kormányban, és gondolom csak az ima segít.

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                .
                Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni .
                Mint Piedone!
                és a végén beindul a palacsintasütővel a lángososztás?

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  "Jó kis berva"

Komment

Eme Szépséget Stara Boleslavban egy kereskedésben láttam, nem makulátlan, de szép!

Name:	Kubota 003.JPG
Size:	146.4 KB
ID:	138258Click image for larger version

Name:	Kubota 004.JPG
Size:	71.2 KB
ID:	138259Click image for larger version

Name:	Kubota 005.JPG
Size:	133.7 KB
ID:	138260Click image for larger version

Name:	Kubota 006.JPG
Size:	138.8 KB
ID:	138261
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

A testvére pedig nap mint nap szembe jön velem Békéscsaba és Békés között. Ma is láttam!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Sajnos a Czetkáról és a Mérayról nem csináltam több képet,melyet,így utólag sajnálok,de ha lesz rá módom,-igérem csinálok róla többet,a Te kedvedért és felteszem a fórumra.
                        Kedves Che!

A sors úgy hozta, hogy élőben láttam a Mérayt és képeket is csináltam róla. Az albumomban megtekinthetitek. De a gesztust még egyszer köszönöm.

Komment

Csiszolatlan gyémánt tűnt fel tegnapi nap, a gyöngyösi börzén:

Name:	IMG_20130908_085634.jpg
Size:	197.6 KB
ID:	138288
                          Zündapp K-800 4hengeres boxer a III. Birodalomból...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 szept. 09, 15:26.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusz. Árat tudni lehet ? Üdvözlettel.

Komment

djágaszág egyik kedvencem!

Komment

dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Árat tudni lehet ?
                                Nem kérdeztem(nem mertem ) Amúgy a börzén az a hír járta, hogy csak vevőcsalogató volt...
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information