CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Ráadásul a legjobb kocsma és Lacikonyha előttUK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt ma lőttem Verőcén.
Bár időnként vizezik a piát...
Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 aug. 27, 11:21.
- 4 likes
Komment
-
Istenem -de irigylem ezt a fickót ( a tulajt )megcsinálta a mostanában kisagyam hátsó csücskébe befészkelt gondolatot ---egy FIAT 850 komatibilis ( formavilágában ) gulyáságyut !
Persze ö SIMSON ban gondolkodik . Hát -már elnézést senkit nem akarok megbántani --!!! de ez dobogós helyen van itt a fórumon mostanában felmerült értelmes dolgok közt . Nagyon tetszik !
És ha belegondoltok mennyivel több ez ez egész , mint egy főző alkalmatosság !
- 5 likes
Komment
-
De tényleg- megy csapat hegyen völgyön, aztán megállnak--az ember beüzemeli a kazánt , küzben a többiek összeadják a nyeregtáskákból a hozzávalókat ......na így csapat a csapat
.
Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni a fiatosoknak . De ez a szerelés nagyon szép .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 aug. 28, 06:18.
- 3 likes
Komment
-
Strandon főtt kukoricát árulni szuper szett, de amikor meglöttyen a cuccban az a 30-40l víz lehet kapaszkodni a kormányban, és gondolom csak az ima segít.
Mint Piedone!joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
.
Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni .
és a végén beindul a palacsintasütővel a lángososztás?
- 5 likes
Komment
-
"Jó kis berva"CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt most kaptam az Arckönyvben: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

- 1 like
Komment
-
Kedves Che!Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a Czetkáról és a Mérayról nem csináltam több képet,melyet,így utólag sajnálok,de ha lesz rá módom,-igérem csinálok róla többet,a Te kedvedért és felteszem a fórumra.
A sors úgy hozta, hogy élőben láttam a Mérayt és képeket is csináltam róla. Az albumomban megtekinthetitek. De a gesztust még egyszer köszönöm.
- 4 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 szept. 09, 15:26."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 11 likes
Komment
-
Nem kérdeztem(nem mertemdafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁrat tudni lehet ?
) Amúgy a börzén az a hír járta, hogy csak vevőcsalogató volt...
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
gyál néhány sört,hátha csillapitja az izgalmadat
Komment