CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Ráadásul a legjobb kocsma és Lacikonyha előttUK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt ma lőttem Verőcén.
Bár időnként vizezik a piát...
Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 aug. 27, 10:21.
- 4 likes
Komment
-
Istenem -de irigylem ezt a fickót ( a tulajt )megcsinálta a mostanában kisagyam hátsó csücskébe befészkelt gondolatot ---egy FIAT 850 komatibilis ( formavilágában ) gulyáságyut !
Persze ö SIMSON ban gondolkodik . Hát -már elnézést senkit nem akarok megbántani --!!! de ez dobogós helyen van itt a fórumon mostanában felmerült értelmes dolgok közt . Nagyon tetszik !
És ha belegondoltok mennyivel több ez ez egész , mint egy főző alkalmatosság !
- 5 likes
Komment
-
De tényleg- megy csapat hegyen völgyön, aztán megállnak--az ember beüzemeli a kazánt , küzben a többiek összeadják a nyeregtáskákból a hozzávalókat ......na így csapat a csapat
.
Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni a fiatosoknak . De ez a szerelés nagyon szép .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 aug. 28, 05:18.
- 3 likes
Komment
-
Strandon főtt kukoricát árulni szuper szett, de amikor meglöttyen a cuccban az a 30-40l víz lehet kapaszkodni a kormányban, és gondolom csak az ima segít.
Mint Piedone!joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
.
Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni .
és a végén beindul a palacsintasütővel a lángososztás?
- 5 likes
Komment
-
"Jó kis berva"CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt most kaptam az Arckönyvben: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

- 1 like
Komment
-
Kedves Che!Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a Czetkáról és a Mérayról nem csináltam több képet,melyet,így utólag sajnálok,de ha lesz rá módom,-igérem csinálok róla többet,a Te kedvedért és felteszem a fórumra.
A sors úgy hozta, hogy élőben láttam a Mérayt és képeket is csináltam róla. Az albumomban megtekinthetitek. De a gesztust még egyszer köszönöm.
- 4 likes
Komment
-
Nem kérdeztem(nem mertemdafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁrat tudni lehet ?
) Amúgy a börzén az a hír járta, hogy csak vevőcsalogató volt...
Komment
gyál néhány sört,hátha csillapitja az izgalmadat
Komment