Hát ez besz*rás! Mekkora praktikum Ehhez képest az itthoni rotakapa utánfutók, gyenge próbálkozások csak
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szervusztok!
A Magyar elme is sok leleményes dolgot kitalált már és napjainkban is képes lenne sok mindent építeni,csak egyszerűen itt minden túl van szabályozva és minden szabadabb elképzelést hamvába dűtenek.Úgy vélem,ha itt egy hasonló munkagép kimenne a közútra,az első hatósági ellenőrzéskor előállítanák a tulajdonosát,leszaggatnák az összes zsebét pénzestől és okt.23.-án,a főtéren leöntenék a ruháját oltott mésszel,mintegy megszégyenítve nagy nyilvánosság előtt,hogy ki mert valamit találni,amitől könnyebb lett a munkája.
Irigylem az Olaszokat,úgy tűnik ott sokkal szabadabb az élet,-legalább ezen a téren.Nem kell azonban aggódni,mi is fejlődünk,a maffia területen már nem sok a lemaradás,ha belehúzunk még lehet,hogy előzünk is.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kell azonban aggódni,mi is fejlődünk,a maffia területen már nem sok a lemaradás,ha belehúzunk még lehet,hogy előzünk is.
Üdvözlettel:Che
(Az olaszoknál szerintem még nem a maffia irányítja az egész országot. Itt meg már az. Szóval ezen a téren már az Olaszok vannak lemaradva...)
- 1 like
Komment
-
A tesomnak lett ajandekba ugy dontott es hazakoltozott es muvel egy kis foldet.Egyebkent az eszkoz jol ki van talalva letezik hozza mindenfele adapter rendsodro, korfuresz,szivattyu,koszoru.Ez egyhengeres negyutemu 600ccm de letezik kisebb es diesel is.A kozuti kozlekedesben valo reszvetel itt is termeszetesen megkulombozteto jelzessel es meghatarozott korulmenyekkel lehetseges.Egyebkent jocskan veteran mert szerintem minimum35-40 eves de egyszeru mint az ek es konnyu javitani ,ez a lenyeg
- 6 likes
Komment
-
Úgy vélem,ha itt egy hasonló munkagép kimenne a közútra,az első hatósági ellenőrzéskor előállítanák a tulajdonosát,leszaggatnák az összes zsebét pénzestől és okt.23.-án,a főtéren leöntenék a ruháját oltott mésszel,mintegy megszégyenítve nagy nyilvánosság előtt,hogy ki mert valamit találni,amitől könnyebb lett a munkája.
- 1 like
Komment
-
2003-ban elkísértem egy barátom kamionozni, és mert nem volt visszfuvar, kinn rekedtünk.
akkor láttam egy olyan szerkezetet, hogy egy diesel kistraktor mögött egy négykerekű pótkocsi felszerelve állványokkal, melyről a gazda a metszést végezte majd mikor elvégzett a fával, madzagokkal vezérelte a vontatót míg eljutott a következő fáig.
akkor úgy gondoltam ez mekkora nyomoronc egy megoldás, aztán kicsit később én is nekiálltam metszeni és megtanultam értékelni, miközben inogtam a létrán.
- 3 likes
Komment
-
Ezért kell mindjárt az elején -amikor még kicsi - megmetszeni
Emu megoldását Mr. Bean-nél is láttam, mikor a fotelt vitte a Mini tetején.
http://video.xfree.hu/?n=bsmaria|cd2...2af828f76ac5da
- 3 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 3 likes
Komment
-
Ma voltam egy ismerősömnél aki karosszéria lakatos , és az udvarra beérve ez a látvány fogadott :
Később megtudtam , hogy kipakolták a régi AFIT -trabi raktárkészletét , amiben volt vagy 50 db jobb hátsó sárvédő (gyári ...!) , kíváncsi leszek mi lesz a sorsa , és mi van még a külső-raktárban ..... !!!!
- 5 likes
Komment
Komment