Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hö hö hö! Ne-láss-ki-rács! Hú de régen nem láttam ilyet!

Komment

Az a váltókar! Szerintem Zilből való.

Komment

Van ezen minden stíluselem,
        Grease filmből elirigyelt keréktüskék,
        hot rod-os sebességváltó kar,
        kötelező biguli tartozék műanyag rács,
        katonai járműveken használt fényvető/terelő.
        Még egy gallytörő rács kellene az elejére, és teljes lenne a képzavar.

Komment

De legalább belül fehér az auto... és biztos dolgozott vele a srác. Ezt én értékelem.

Komment

A sofőr mindenestre észlelte, hogy fényképezik, ez jól látszik az első képen.
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

biztos dolgozott vele a srác. Ezt én értékelem.
              Hát...szerintem ez egy baromi ronda fostalicska, kár volt belé az energia
              Az viszont tény hogy a '80-as években akinek volt egy így kinéző Zsigája az istenkirály volt, tehát felfoghatjuk úgy hogy ez egy veterán istenkirály gép

Komment

Azért vannak autentikus és jó részletek! Az a hátsó rács roppant hasznos elem pl. nem hullik a szélvédőre a hó, hátsó utas nyakára nem süt a nap / nekem is volt/. A kalaptartóra illő volt a Videoton hangfal és milyen jól szólt!. Számomra még egy piros pötty küszöbcsere után vissza tették a díszlécet.A felni részlet?? szebb lenne a gyári. A váltókarra meg kellene egy akkortájt divatos gomb helyetti kéz mellyel akár menet közben megtudná vakarni a fülét vagy előtudná halászni Spongyabob társát a Fikuszt!!

Komment

Bár a képen nem látszik, de könnyen eltudom képzelni a Koppány kipufogó hangját.

Komment

Én meg ezt egy ügyfelemnél !

Komment

Már kezdtem örülni, hogy a Tiéd és jövőre Kesziben sétakocsikázunk.!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Már kezdtem örülni, hogy a Tiéd
                        Én is tudnék neki örülni !

Komment

Sokáig tartott amíg valamilyen szinten meg tudtam barátkozni ezekkel a formákkal.. Őrült munka lehetett a Francia tervezőknek, amíg összeválogatták az egymás mellé kerülő leginkább össze nem illő alkatrészeket.

Komment

Ha te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet ...

Komment

Lássuk be ez nem európai használatra lett kitalálva, gyakorlatilag egy leegyszerűsített kacsa, mely önmagában is a faékkel egyenlő bonyolultságot mutat, amit elsősorban afrikában gondoltak használni, de azért a St.Tropezi csendőrök is ilyennel hősködtek.

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ha te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet .
                                Biztos van valami tudatmódosító hatása.
                                Aki képes megalkotni egy Citroen H Van-t, .... ott valami nem kerek.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X