Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

homokszórva !
    Ha már hozzá kell nyúlni minimum a gyöngy.. De...!!! én annak a pártján állok,maradjon a gyári öntvény,alaposan takarítva,fényesítve mintha gyári lenne... bár ez sok és alapos munkát igényel..de akkor is!

Komment

Röhögőgörcs ! Bár nem túl jól látszik, de érdemes megnézni a lámpákon lévő fényterelőt, az antenna szerűen ágaskodó keresőlámpát, a felnicsavarokra szerelt tüskéket, vagy éppen a belső visszapillantó magasságáig kiemelt váltókart ! Ennyiszer nem akartam, de nem tudom törölni ! Valami másként működik !Click image for larger version

Name:	DSC_0561.jpg
Views:	1
Size:	200.4 KB
ID:	152933Click image for larger version

Name:	DSC_0560.jpg
Views:	1
Size:	192.9 KB
ID:	152934
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 okt. 04, 22:48. Oka: Duplikálás javítva :)

Komment

Nekem teccik.. No azért nem minden.. Ha a tulajnak örömöt okoz akkor.. az a váltókar viszont valóban..furcsa..

Komment

Hö hö hö! Ne-láss-ki-rács! Hú de régen nem láttam ilyet!

Komment

Az a váltókar! Szerintem Zilből való.

Komment

Van ezen minden stíluselem,
              Grease filmből elirigyelt keréktüskék,
              hot rod-os sebességváltó kar,
              kötelező biguli tartozék műanyag rács,
              katonai járműveken használt fényvető/terelő.
              Még egy gallytörő rács kellene az elejére, és teljes lenne a képzavar.

Komment

De legalább belül fehér az auto... és biztos dolgozott vele a srác. Ezt én értékelem.

Komment

A sofőr mindenestre észlelte, hogy fényképezik, ez jól látszik az első képen.
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

biztos dolgozott vele a srác. Ezt én értékelem.
                    Hát...szerintem ez egy baromi ronda fostalicska, kár volt belé az energia
                    Az viszont tény hogy a '80-as években akinek volt egy így kinéző Zsigája az istenkirály volt, tehát felfoghatjuk úgy hogy ez egy veterán istenkirály gép

Komment

Azért vannak autentikus és jó részletek! Az a hátsó rács roppant hasznos elem pl. nem hullik a szélvédőre a hó, hátsó utas nyakára nem süt a nap / nekem is volt/. A kalaptartóra illő volt a Videoton hangfal és milyen jól szólt!. Számomra még egy piros pötty küszöbcsere után vissza tették a díszlécet.A felni részlet?? szebb lenne a gyári. A váltókarra meg kellene egy akkortájt divatos gomb helyetti kéz mellyel akár menet közben megtudná vakarni a fülét vagy előtudná halászni Spongyabob társát a Fikuszt!!

Komment

Bár a képen nem látszik, de könnyen eltudom képzelni a Koppány kipufogó hangját.

Komment

Én meg ezt egy ügyfelemnél !

Komment

Már kezdtem örülni, hogy a Tiéd és jövőre Kesziben sétakocsikázunk.!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Már kezdtem örülni, hogy a Tiéd
                              Én is tudnék neki örülni !

Komment

Sokáig tartott amíg valamilyen szinten meg tudtam barátkozni ezekkel a formákkal.. Őrült munka lehetett a Francia tervezőknek, amíg összeválogatták az egymás mellé kerülő leginkább össze nem illő alkatrészeket.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information