De legalább belül fehér az auto... és biztos dolgozott vele a srác. Ezt én értékelem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Azért vannak autentikus és jó részletek! Az a hátsó rács roppant hasznos elem pl. nem hullik a szélvédőre a hó, hátsó utas nyakára nem süt a nap / nekem is volt/. A kalaptartóra illő volt a Videoton hangfal és milyen jól szólt!. Számomra még egy piros pötty küszöbcsere után vissza tették a díszlécet.A felni részlet?? szebb lenne a gyári. A váltókarra meg kellene egy akkortájt divatos gomb helyetti kéz mellyel akár menet közben megtudná vakarni a fülét vagy előtudná halászni Spongyabob társát a Fikuszt!!
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár kezdtem örülni, hogy a Tiéd
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa te is hozzáfognál csigát zabálni mindjárt másképp látnád a történetet .
Aki képes megalkotni egy Citroen H Van-t, .... ott valami nem kerek.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kacsa a maga egyszerűségével nagyszerű."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElvileg ök használtak először elsőhajtást,független kerékfelfüggesztést..
- 4 likes
Komment
Komment