Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
-t5-,
Én is csak azóta tudom, mióta az utcánkban lévő példány gazdájával szóba elegyettem, addig én is Gaz-nak gondoltam, de felhomályosított, hogy az bizony egy Aro.
Előre is köszönöm. Ez a Méray-féle motor egyike azoknak, amiket csak hallomásból ismerek. Számomra ezek az igazi veterán gépek. Ezeken még igencsak gépészkedni kellett ahhoz, hogy egyáltalán haladjanak. Sajnos sem a műszaki, sem a pénzügyi felkészültségem nem elég egy ilyen gépnek a tulajdonlásához, ezért maradnak a képek és a vizuális élmény.
Örülök,hogy tetszettek a képek.Sajnos a Czetkáról és a Mérayról nem csináltam több képet,melyet,így utólag sajnálok,de ha lesz rá módom,-igérem csinálok róla többet,a Te kedvedért és felteszem a fórumra.A Czetka Nagyszénáson van és van mellé egy gyönyörűen megcsinált 150-es is,ami most nem volt kiállítva sajnos.
Az Aróval nem én voltam,az hogy mások is használják a Che nevet,egyáltalán nem visszaélés,-csupán egy legendás forradalmár emlékének életben-tartása.Igaz lehet vitatkozni Che Guevara személyiségén és cselekedetein,de aki felvállal,egy eszmét úgy,hogy azért az életét is feláldozza,az számomra nem más,mint egy igaz ember.
Ne elégedetlenkedj. Nagyszerű képek ezek nagyszerű gépekről. Egyetlen hiányosságot említenék csak: a Méray motorról és a Czetkáról van-e esetleg még képed?
Cserébe küldök egyet én is:
Az ARO-t Békéscsabán fotóztam. Arra jártál, vagy valaki visszaél a nickneveddel?
Képfeltöltéssel próbálkozom,ezen a régi új gépemen,-ha nem fog sikerülni,majd máskor.
Említettem már,hogy két hete volt itt,egy mini veterán kiállítás,egy új főtér átadása kapcsán.A fenti képek ezen alkalomból készültek,-Orosházán.Nem volt kiállított járművem,ugyanis talicskán mégsem tolhatok oda,egy rozsdakupacot.
Örülök,hogy sikerült feltöltenem,a képeket,de nagyon hosszú ideig tartott,biztos azért,mert szokatlan,ez az új felállású gép,-de leginkább azért,mert balfék vagyok,a számítástechnikában.
Zsolti az első képen az a meg állapításom, ott a dudának két nyomó gombja van és az akkor is megszólal ha nincs akku igaz a feszültség akkor is biztosított.
Leave a comment: