Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Múlt hétten lőttem Genfben.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20170607_143917.jpg
Views:	1
Size:	194.5 KB
ID:	151934

- - - Updated - - -

Ezt meg még januárban. Hátul két gyerekülés volt, úgyhogy használós autó lehet. Úgy emlékszem most is láttam, csak éppen haladt. Nem hiszem, hogy túl sok ilyen autó lenne Genfben napi használósként. Persze minden megtörténhet. Érdekes, hogy egy 50-es évekbeli amerikai autó a mai kocsik között már mennyire nem tűnik nagynak.

Name:	IMG_20170109_155249.jpg
Size:	193.6 KB
ID:	151935Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155312.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	151936Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155325.jpg
Size:	193.1 KB
ID:	151937Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155436.jpg
Size:	190.1 KB
ID:	151938Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155451.jpg
Size:	193.5 KB
ID:	151939

- - - Updated - - -

És egy hazai találat is.

Name:	IMG_20160711_135930.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	151940
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Na erre se számítottam mikor bementem a motorosüzletbe(Inkább fiatalabb vasakkal szoktak foglalkozni) :

Komment

....................................................Click image for larger version

Name:	DSC_0422.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	152741Click image for larger version

Name:	DSC_0426.jpg
Size:	203.6 KB
ID:	152742

Komment

Jó-jó,de mi ez a borzalom?

Komment

Talán Trabant tramp...

Komment

Jó-jó,de mi ez a borzalom?
              Ezt személyes sértésnek fogom fel, ezért Kesziben nagyon ki kellesz békülnünk ! Mi az hogy borzalom ? Ez egy Trabant TRAMP !!

Komment

Ezt személyes sértésnek fogom fel, ezért Kesziben nagyon ki kellesz békülnünk ! Mi az hogy borzalom ? Ez egy Trabant TRAMP !!
                Lássuk be a Trabant is azért technikai érdekesség mert olcsón csináltak valamit ami arra alkalmas volt hogy eljussanak vele A-ból B-be. De azt is be kell látni hogy a trabant az elsőkerékhajtásával jól működött terepen. Sokan vettek egy lepusztultabb TRabantot kertbe járónak hogy ne a Zsigulit csesszék össze, sőt faluhelyen működött a platós Trabant amikor asimán levágták a tetejét oszt kész.
                No ezt lopták el tőlünk NDK-s fegyverbarátaink, és ez nálunk nagyon ritka volt, bár én láttam a Néphadseregben is de az inkább nevetséges volt

Komment

Köszönöm a megfejtéseket,-azért azt továbbra sem értem,ha egyszer TRAMP,akkor miért Trabant,-miért nem Donald?

A viccet félretéve,"hi be csúf",-el tudom képzelni kamuflázs festéssel,a hátulján grad vetőcsövekkel,mint katonai alkalmazást,az ellenségre már lőni se kellett volna,mert bele haltak volna a röhögésbe.

Nem kell ezt személyes sértésnek venni,mert nem annak szántam,-de azért békülhetünk,de csak kismértékben,mert az utóbbi békülések,egy kissé megártottak.

Üdvözlettel:Che

Komment

mert az utóbbi békülések,egy kissé megártottak.
                    Ami megrázott, az a Joker pálinkája volt !

Komment

Mi előtt ez így híresülne el , öntsünk tiszta -vizet- a pohárba !!! Az én pálinkám , nem is az enyém volt , csak azért vittem , hogy hiteles szakvéleményt haljak . Amit persze azóta se látok itt hivatalosan közzé téve ....

De a fontosabb az , hogy a dobogó első két fokán : Mátéapu és wsievers kolléga anyaga osztozik ! Nem ?

Komment

hogy hiteles szakvéleményt haljak . Amit persze azóta se látok itt hivatalosan közzé téve ...
                        Ám legyen ! 0 pont !!!! Bár attól függ milyen szempontból vizsgáljuk ! Élvezeti érték: 0, bódítás: 10 !
                        Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2017 aug. 25, 14:10.

Komment

Sértegessetek csak szó sem esik a Besztercei szilva páleszemről??, pedig Joker arckifejezése nem volt olyan rettenetes Legalább egy 1-es alá?!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2017 aug. 25, 21:03.

Komment

Besztercei szilva páleszemről??,
                            OROSHÁZI NINCS? bEZZEG A ZÖLDÜVEGES SLÁGER LETT!!!!
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Jövőre lesz önálló gyümölcs termésem de annak a leve csak 2019- ben juthat el Keszibe azt meg meg is kell érni meg megérlelni! Jó lenne még akkor is Benzin Csődörön közlekedni!! Az lenne Orosházi igaz a szilvórium még akkor is lehet Besztercei.

Komment

Kóstoltam én már olyan csersznyét ami egy hónappal előte lett leszedve,:a főzőn múlik higgyétek el nekem!
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information