Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ezt személyes sértésnek fogom fel, ezért Kesziben nagyon ki kellesz békülnünk ! Mi az hogy borzalom ? Ez egy Trabant TRAMP !!
Lássuk be a Trabant is azért technikai érdekesség mert olcsón csináltak valamit ami arra alkalmas volt hogy eljussanak vele A-ból B-be. De azt is be kell látni hogy a trabant az elsőkerékhajtásával jól működött terepen. Sokan vettek egy lepusztultabb TRabantot kertbe járónak hogy ne a Zsigulit csesszék össze, sőt faluhelyen működött a platós Trabant amikor asimán levágták a tetejét oszt kész.
No ezt lopták el tőlünk NDK-s fegyverbarátaink, és ez nálunk nagyon ritka volt, bár én láttam a Néphadseregben is de az inkább nevetséges volt
Köszönöm a megfejtéseket,-azért azt továbbra sem értem,ha egyszer TRAMP,akkor miért Trabant,-miért nem Donald?
A viccet félretéve,"hi be csúf",-el tudom képzelni kamuflázs festéssel,a hátulján grad vetőcsövekkel,mint katonai alkalmazást,az ellenségre már lőni se kellett volna,mert bele haltak volna a röhögésbe.
Nem kell ezt személyes sértésnek venni,mert nem annak szántam,-de azért békülhetünk,de csak kismértékben,mert az utóbbi békülések,egy kissé megártottak.
Mi előtt ez így híresülne el , öntsünk tiszta -vizet- a pohárba !!! Az én pálinkám , nem is az enyém volt , csak azért vittem , hogy hiteles szakvéleményt haljak . Amit persze azóta se látok itt hivatalosan közzé téve ....
De a fontosabb az , hogy a dobogó első két fokán : Mátéapu és wsievers kolléga anyaga osztozik ! Nem ?
Jövőre lesz önálló gyümölcs termésem de annak a leve csak 2019- ben juthat el Keszibe azt meg meg is kell érni meg megérlelni! Jó lenne még akkor is Benzin Csődörön közlekedni!! Az lenne Orosházi igaz a szilvórium még akkor is lehet Besztercei.
Augusztus 19-én volt szerencsém sárvár mellett résztvenni egy pannóniás összejövetelen a pannónia ringen , a kis pályán .... főleg kéthengeres gépek képviseltették magukat , de találtam mást is . Lőttem egy pár képet , hátha számotokra is érdekesek , úgyhogy feltöltök párat csak úgy érdekesség képpen ...
Ki emlékezik a Keszin péntek esti történések apró részleteire,amikor a férfitársaság zöme túlment a ködön,pedig a Tisza felett még párafelhő sem lebegett.Úgy gondolom,hogy egy évnyi reményteljes várakozás utáni találkozás alkalmával egy kissé felszabadult a társaság,ami talán érthető,de a másnap reggel azért egy kissé,-sőt nagyon húzós volt.A fentieket magamra vonatkoztatom,de ahogy elnéztem a társaságot,-tekinthetjük a történéseket általánosnak.Mit mondjak,-a kevesebb pálinka,talán több lett volna,mert lerészegedni nem nagy szégyen,-de nem is nagy dicsőség.
Az hogy kinek a pálinkája volt a legjobb,vagy a legrosszabb,teljesen mindegy,-a lényeg az,hogy milyen szívvel hozta,-hiszen mindből ittunk és a pálinka mentségére szólva,egyik se lett kiköpve,legfeljebb utólag becsmérelve.
Nekem leginkább Emu Édesapjának a bora Ízlett,-melyért ezúton is köszönetet mondok.
Komment