Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Augusztus 19-én volt szerencsém sárvár mellett résztvenni egy pannóniás összejövetelen a pannónia ringen , a kis pályán .... főleg kéthengeres gépek képviseltették magukat , de találtam mást is . Lőttem egy pár képet , hátha számotokra is érdekesek , úgyhogy feltöltök párat csak úgy érdekesség képpen ...
Ki emlékezik a Keszin péntek esti történések apró részleteire,amikor a férfitársaság zöme túlment a ködön,pedig a Tisza felett még párafelhő sem lebegett.Úgy gondolom,hogy egy évnyi reményteljes várakozás utáni találkozás alkalmával egy kissé felszabadult a társaság,ami talán érthető,de a másnap reggel azért egy kissé,-sőt nagyon húzós volt.A fentieket magamra vonatkoztatom,de ahogy elnéztem a társaságot,-tekinthetjük a történéseket általánosnak.Mit mondjak,-a kevesebb pálinka,talán több lett volna,mert lerészegedni nem nagy szégyen,-de nem is nagy dicsőség.
Az hogy kinek a pálinkája volt a legjobb,vagy a legrosszabb,teljesen mindegy,-a lényeg az,hogy milyen szívvel hozta,-hiszen mindből ittunk és a pálinka mentségére szólva,egyik se lett kiköpve,legfeljebb utólag becsmérelve.
Nekem leginkább Emu Édesapjának a bora Ízlett,-melyért ezúton is köszönetet mondok.
Én nem mentem, mert egésznap esett ott is. Meg itt nálunk is.
Nem esett. Szemerkélt, de azt is csak néha. 35 km-re lakok Debrecentől, ott esett. Hazafelé szép időnk volt, csak nagyon erős volt a szél, de a Jawa bírta a szembe szelet.
Komment