Gyönyörű kocsi, az hétszentség. Hogy nem törik ki az az első kerék? Nagyon szép darab.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Ide nem lehet feltölteni, csak más oldalra feltöltött videóra lehet hivatkozni. Én feltölteném pl. a YouTube-ra a helyedben, majd a címsorban lévő hívatkozást bemásolnám a hozzászólásodba, mégpedig a Link gomb használatával.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefol egy videot de nem ertek hozza
A YouTube-ra aránylag könnyen fellehet tölteni videót sajátgépről, nem kell konvertálnod semmilyen programmal.
Regisztráni az oldalra viszont muszály, mert másképp nem engedi a feltöltést.Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 21, 18:43. Oka: Mert másképp nem megy :-)
Komment
-
Szevasztok!
Csatlakozom, én is megörültem már párszor az ilyen alkalmi fotónak. Itt az egyik kedvencem. Ezt a régi Volvo Amazont 1-2 éve Bócsán lőttem. Mint büszke Volvo tulajdonos karmolom a régi tipusait is... Persze a háttérben lévő Liszunov 2-es is szép darab. Ezt a repcsit azóta Kozák Úr szép neonsárgás lakkal "kezelte". Brrr...
- 4 likes
Komment
. M . Guzzi . ( A képeket nem lehet megnézni .)
Komment