Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mir-mur
    replied
    mert az utóbbi békülések,egy kissé megártottak.
    Ami megrázott, az a Joker pálinkája volt !

Leave a comment:

• Che
    replied
    Köszönöm a megfejtéseket,-azért azt továbbra sem értem,ha egyszer TRAMP,akkor miért Trabant,-miért nem Donald?

A viccet félretéve,"hi be csúf",-el tudom képzelni kamuflázs festéssel,a hátulján grad vetőcsövekkel,mint katonai alkalmazást,az ellenségre már lőni se kellett volna,mert bele haltak volna a röhögésbe.

Nem kell ezt személyes sértésnek venni,mert nem annak szántam,-de azért békülhetünk,de csak kismértékben,mert az utóbbi békülések,egy kissé megártottak.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• emu
    replied
    Ezt személyes sértésnek fogom fel, ezért Kesziben nagyon ki kellesz békülnünk ! Mi az hogy borzalom ? Ez egy Trabant TRAMP !!
    Lássuk be a Trabant is azért technikai érdekesség mert olcsón csináltak valamit ami arra alkalmas volt hogy eljussanak vele A-ból B-be. De azt is be kell látni hogy a trabant az elsőkerékhajtásával jól működött terepen. Sokan vettek egy lepusztultabb TRabantot kertbe járónak hogy ne a Zsigulit csesszék össze, sőt faluhelyen működött a platós Trabant amikor asimán levágták a tetejét oszt kész.
    No ezt lopták el tőlünk NDK-s fegyverbarátaink, és ez nálunk nagyon ritka volt, bár én láttam a Néphadseregben is de az inkább nevetséges volt

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Jó-jó,de mi ez a borzalom?
    Ezt személyes sértésnek fogom fel, ezért Kesziben nagyon ki kellesz békülnünk ! Mi az hogy borzalom ? Ez egy Trabant TRAMP !!

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Talán Trabant tramp...

Leave a comment:

• Che
    replied
    Jó-jó,de mi ez a borzalom?

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    ....................................................Click image for larger version

Name:	DSC_0422.jpg
Views:	1
Size:	195.1 KB
ID:	152741Click image for larger version

Name:	DSC_0426.jpg
Size:	203.6 KB
ID:	152742

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Na erre se számítottam mikor bementem a motorosüzletbe(Inkább fiatalabb vasakkal szoktak foglalkozni) :

Leave a comment:

• UK
    replied
    Múlt hétten lőttem Genfben.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20170607_143917.jpg
Size:	194.5 KB
ID:	151934

- - - Updated - - -

Ezt meg még januárban. Hátul két gyerekülés volt, úgyhogy használós autó lehet. Úgy emlékszem most is láttam, csak éppen haladt. Nem hiszem, hogy túl sok ilyen autó lenne Genfben napi használósként. Persze minden megtörténhet. Érdekes, hogy egy 50-es évekbeli amerikai autó a mai kocsik között már mennyire nem tűnik nagynak.

Name:	IMG_20170109_155249.jpg
Size:	193.6 KB
ID:	151935Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155312.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	151936Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155325.jpg
Size:	193.1 KB
ID:	151937Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155436.jpg
Size:	190.1 KB
ID:	151938Click image for larger version

Name:	IMG_20170109_155451.jpg
Size:	193.5 KB
ID:	151939

- - - Updated - - -

És egy hazai találat is.

Name:	IMG_20160711_135930.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	151940

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Ez a jobb sorsra érdemes gépjármű enyészik valahol itt a környéken.

Name:	11111-0.jpg
Size:	62.9 KB
ID:	151923Click image for larger version

Name:	11111-1.jpg
Size:	79.0 KB
ID:	151924Click image for larger version

Name:	11111-2.jpg
Size:	82.3 KB
ID:	151925Click image for larger version

Name:	11111-3.jpg
Size:	92.0 KB
ID:	151926Click image for larger version

Name:	11111-4.jpg
Size:	47.7 KB
ID:	151927Click image for larger version

Name:	11111-5.jpg
Size:	37.9 KB
ID:	151928Click image for larger version

Name:	11111-6.jpg
Size:	29.1 KB
ID:	151929Click image for larger version

Name:	11111-7.jpg
Size:	22.2 KB
ID:	151930Click image for larger version

Name:	11111-8.jpg
Size:	43.0 KB
ID:	151931

Leave a comment:

• Tamás78
    replied
    Akkor gondolom papírja sincs szegényemnek...
    De van, csak még nincs nálam a forgalmi. De nem akarom átíratni a nevemre.

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    Ha én nem vettem volna meg, akkor biztos, hogy a MÉH telepen kötött volna ki.
    Akkor gondolom papírja sincs szegényemnek...

Leave a comment:

• Tamás78
    replied
    Akkor viszont nem igazán értelek,ha nem akarod talpra állítani,mi a fenének szerezted meg?
    Ha én nem vettem volna meg, akkor biztos, hogy a MÉH telepen kötött volna ki. Azért meg kár lett volna......
    Biztos, hogy nem fogok vele kínlódni. Legfeljebb eladom róla ami használható és akkor is csak azt fogom a Méh-be vinni, ami már tényleg oda való és a többi alkatrésze meg tovább él egy másik autón. Vagy, ha egyben kell valakinek, akkor eladom úgy. De csakis annak, aki nem a vastelepre viszi!! Így is sajnos rengeteg minden vész kárba a vasasnál, ami még használható, vagy éppen nagyon ritka, pótolhatatlan.

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusz Tamás!

Akkor viszont nem igazán értelek,ha nem akarod talpra állítani,mi a fenének szerezted meg?Bogár alkatrészből annyi kering,a hirdető oldalakon,hogy Dunát lehetne vele rekeszteni,-semmi ára nincs,-ráadásul a hirdetésekkel és azok kezelésével annyi időt fogsz tölteni,és annyi hasznod sem lesz,hogy nullára kifuss,-bár ne így legyen!

Valamennyire képben vagyok bogár ügyben,nekem nem a kedvencem,mert hangos belül,sokat eszik és nem halad,ráadásul pakolni sem lehet bele,ha beraksz egy női bikinit és egy fürdőgatyát,már tele is van.Nincs szándékom megbántani a híveket,mert a fentiektől eltekintve,egy kor emblematikus darabja,sőt a formája miatt kedvelhető is,de ettől függetlenül,vannak nála sokkal praktikusabbak és jobbak,a korabeli társak közül.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Aki meg tudná csinálni, annak megérné helyre állítani. Nekem nem.
    Egy ilyen állapotú autó tökéletes arra, hogy megpróbálkozz vele saját magad. Nem veszítessz semmit. Ettől az állapottól csak jobb lehet. Ha megmented, már az is plussz. Majdnem mindegy, hogy.
    Veszel egy hegesztőt(ha esetleg nincs), táblalemezt(vagy szétbontassz pár olajos hordót az anyaga miatt, és azt használod), és mehet a próbálkozás. A barátom is belefogott egy Ford Fiestába mindegy minden alapon. Az autó gurul most már, és műszakis is. Nem profi munka, de meg lett mentve. Én speciel többre értékelem ezt a megoldást .

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X