Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Meg a tükör...........

Komment

Meg a rendszám.....................

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ..és nem mellesleg a mi mérnökeink is bővelkedtek ötletekben, amit odafönt áthúztak. Majd mire a gyártásig jutottak a dolgok, elavult, kor színvonalától elmaradt dolgokat készíthettünk.
        Kétségtelen, hogy rengeteg hátránya volt a tervgazdálkodásnak, viszont azt ne felejtsétek el, hogy legalább volt saját iparunk. Hazai gyártású, és tervezésű járművek, szerszámgépek, háztartási eszközök. Manapság a külföldi multik uralják a munkaerőpiacot. Itteni tevékenységük a kőbe vésett (és külföldről hozott, készen kapott) technológia alkalmazásából, és összeszerelésből áll. A fejlesztéseket, és know-how-t megőrzik, a rabszolgamunkát kihelyezik olyan országokba, ahol olcsó a munkaerő, és temérdek egyéb kedvezményt is kapnak.
        Tény, hogy viszonylag sok embernek adnak munkát, és rengeteg pályakezdőt (mérnököt) felszívnak az igazából semmitmondó, de kétségkívül jól csengő "lean" szemlélet jegyében. Bár ez semmi mást nem jelent, mint folyamatfelügyeletet. Ugyanazt a gyakorlatiatlan szemléletet, amit a jelenlegi oktatási rendszerünk is eredményez. Ezzel pedig szerintem előbb-utóbb megölik ezt a szakmát.
        Meg aztán azt sem szabad elfelejteni, hogy bődületes profitot visznek ki az országból.

Komment

Véleményem szerint a kormányon lévő erőknek azon kellene dolgozniuk, hogy a két rendszer előnyeit egybekovácsolják és valami jót csináljanak belőle!

Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          legalább volt saját iparunk.
          Ezt nagyon fontosnak tartanám visszaállítani!

Komment

Ne politizáljatok!(amúgy egyet értek!)Ahogy vissza nézek szép volt................de akkor ott nem volt szép!!!!!(sicc!)

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              (sicc!)
              Mi van Nem is szóltam hozzá !

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                kormányon lévő erőknek
                Jó emberek! Ennek a témának a címe"Lencsevégre kaptam!" és nem az, hogy Puskavégre kaptam!
                Pedig........
                A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Mi van Nem is szóltam hozzá !
                  Jól van na! Csak dorombolj tovább!!!!

Komment

Kedves T5!

Köszönöm,ezt a gyengéd és humoros intést,-igazad van.Társadalomban vagyunk kénytelenek élni,ezért az ember,emberek fejében megfogalmazódnak politikai és ideológiai kérdések,melyeket próbál megosztani másokkal (én főleg ilyen vagyok,-mit csináljak),természetesen a fórum elsősorban műszaki jellegű témákkal foglalkozik és ez így van jól,-ezért elnézésedet kérem,a magam és az enyhe politikai témát felhozó társaim nevében!

Üdvözlettel:Che

Komment

Én ma ezt "lőttem"

Egy ifjú gyulai veterános viseli.

Click image for larger version

Name:	game_over.jpg
Views:	1
Size:	97.5 KB
ID:	138052

Komment

Nagyon beszédes az arckifejezésük

Komment

Oké, értem, bocs, csak fontosnak tartottam megírni a véleményemet!

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ennek a témának a címe „Lencsevégre kaptam!”
                          Akkor íme egy fekete-sárga TLB, melyet tavaly kora tavasszal "kaptam lencsevégre" egy veterános cimboránál.

Name:	DSC00850.JPG
Size:	184.0 KB
ID:	138061 Click image for larger version

Name:	DSC00849.jpg
Size:	189.4 KB
ID:	138062

Komment

t5, igazad van, nem ide való, és bocs, hogy én is hozzáfűztem a magamét (azótaa áttettem a Hyde-parkba), de pl ez a fórum szerencsére azon kis szigetek egyike, ahol ez ritkán fordul elő. Nagyon jó, hogy így vigyáztok arra, ez maradjon meg továbbra is!

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Akkor íme
                            Ezek meg király képek
                            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 aug. 03, 22:54.

Komment

Ezt tegnap lőttem Balatonfüreden. Hát ámultam rendesen, a hangját is szívesen meghallgattam volna , de nem úgy tűnt hogy hamar indul

Name:	20130802_193843.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	138063
                              Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 aug. 03, 19:45.

Komment

Üdv!
                                Ukrajnában jártam mikor felfigyeltem erre a roncsautóra. Legnagyobb meglepetésemre jött egy idős házaspár, beült és elhajtott.Click image for larger version

Name:	DSCF1262.jpg
Size:	200.2 KB
ID:	138068Click image for larger version

Name:	DSCF1262.jpg
Size:	200.2 KB
ID:	138068Click image for larger version

Name:	DSCF1264.jpg
Size:	193.0 KB
ID:	138069Click image for larger version