Már megint nem kaptam lencsevégre!
A múlt héten Debrecenben próbáltak némi tudást verni a fejembe.
Találtam egy hirdetést egy FIAT850SC-ről gondoltam ah má itt vagyok megnézem. Egy autókereskedésben volt mint később kiderült 2db.
Jött a kereskedő és beszélgettünk, miközben előadtam hogy nekem is van egy.
Erre mondta neki is van egy bent a garázsban, és meg is mutatja.
Bementünk a garázsba és földbe gyökerezett a lábam A teljesség igénye nélkül a FIAT850SC mellett egy FIAT128Coupe 2 db Wartburg egy 2107-es híján teljes zsiguli sor melyek mindegyike igen jó állapotú nem restaurált.
Ha nem is lesz nekem azokbó la FIAT-okból alkatrészem (mert mindkettő papíros), kár lett volna nem bemennem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
szervusztok! Kis technikai hiba után újra Veletek!
Meghalt a monitorom és eddig tartott egy másik javítása. Most jó...
Na de! Ezt az amerikai csodát szombaton délelőtt fotóztam a dunakeszi Fő út-i Tacskó parkolóban. Chevrolete ( talán Impala. ) Ot rendszámmal. Csak oldalról fotóztam, mert nem akartam kellemetlen helyzeteket. Ha a tulaj köztünk van, akkor dicséret a gépért!
- 4 likes
Leave a comment:
-
-
-
Szerintem pedig 96% unios támogatásból lesz.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(Legalább tudom mire fizetem a helyi adókat)
- 1 like
Leave a comment:
-
Én is GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 2 likes
Leave a comment:
-
Köszönöm! De igen az ! A BOON szerint ,valami sok sok darabot kap belőle Miskolc.( Legalább tudom mire fizetem a helyi adókat )A 4. képen a 2 Ikarus között csak nem egy földgázas MAN bújik meg?
Nálunk is van belőle 6 db
- 3 likes
Leave a comment:
-
Köszönöm !Gratulálok a helyezéshez , megérdemelted !
.................
- 1 like
Leave a comment:
-
Az ilyen polgár számára volna egy kis program javaslatom , mielőtt hasonló tevékenységre vetemedne , mintegy felkészülés képpen , részesítse a mamáját anyai örömökben , hogy ebből a pásztorórából cseperedő kisöccse nyugodt szívvel szólíthassa apukának ....
Lehet hogy a kis kötsög a következő sarkon már el is dobta , "me' hát mégse kell ..."
Gratulálok a helyezéshez , megérdemelted !
- 4 likes
Leave a comment:
-
Neked van igazad ! Csak 1 db 250 es táblával készültek, és bár nem az én nevem szerepelt rajta, még is az én 250 es trophym mellé tették ki. Ezért kerülhetett a másik mellé a kisebb cm3 tábla. Ami ellenben jobban bosszant, hogy valami ereklyevadász volt oly kedves, és lenyúlta a dongómról a hátsó kerék szelepét !Az egyik kék MZ Trophy -nál az ismertető táblán 150 ccm szerepelt , én 250-nek néztem a blokkját
Lehet nem nagy érték, de már ezt sem egyszerű beszerezni.
- - - Updated - - -
az esti egyenleg, több mint 3.000 látogatóról szólt !a tömegből itélve még sok-sok embernek
- 5 likes
Leave a comment:
-
Valóban érdekes volt a kiállítás , Az Ikarus 31 - nél közölte a feleségem : Milyen pici ! Erre alig férnek fel ...
Pedig egy műszakváltás alkalmával ...
, de ezt már csak gondoltam .
Az egyik kék MZ Trophy -nál az ismertető táblán 150 ccm szerepelt , én 250-nek néztem a blokkját is , nem vagyok túlontúl otthon a tipusban , létezett ilyen is, 150-ben ? ( a katonai 250 ETZ mellett állt .)
Egyébként nekem tetszett , és a tömegből itélve még sok-sok embernek . Bár egy kicsit megviccelt bennünket az időjárás oda felé.
(jó kis eső volt ...)
- 5 likes
Leave a comment:
-
-
Annak a Dongónak nem a képek felrakója a tulaja?. A nagyokat kivéve szinte a kasznis emlékeim járgányai!, mikor még a Bolgár kertész és a Rend éber őre is Moskviccsal járt! Az előbbi azért mert az elment a krumpli földön is a másik meg mikor leváltotta a Zsiguli a Moszkvát és egy városban is 2 autójuk volt csak, abban pöffeszkedtek. Falukban pedig száguldott a Moskvics tovább. Az utolsó előtti képen nem a " volt recsegős " váltójut látjuk?, robosztus gépek voltak .
- 5 likes
Leave a comment:
Leave a comment: