BeniP10&P21 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Nagyon jó lett, de szerintem az utólagos homályosítás nélkül még szebb lenne!
- 2 likes
-
Szerintem nem rontottad el. Sőt ellenkezőleg. Jó hangulata van a képnek.
- 3 likes
Leave a comment:
-
-
Nem adta el. Keress rá a jófogáson, úgy megtalálod. Egyébként hozzá is betörtek, ezért kezdte el árulni a motorjait.ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseazóta el is adta,
Leave a comment:
-
Úgy látom azóta el is adta, mert a hírdetés már nem látható :-) Ocsó pénzért nem kelendő csak drágán. :-)
- 3 likes
Leave a comment:
-
Ez nem csak csalogató ! ( Bár az ár alapján, nem is biztos hogy igazán eladó ) Jani barátunk először 6 misiért árulta, de aztán felkerekítette.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_z...0_10756175.htm
Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2013 szept. 16, 13:20. Oka: Javítottam a beszúrt linket
- 3 likes
Leave a comment:
-
Nem kérdeztem(nem mertemdafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁrat tudni lehet ?
) Amúgy a börzén az a hír járta, hogy csak vevőcsalogató volt...
Leave a comment:
-
Kedves Che!Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a Czetkáról és a Mérayról nem csináltam több képet,melyet,így utólag sajnálok,de ha lesz rá módom,-igérem csinálok róla többet,a Te kedvedért és felteszem a fórumra.
A sors úgy hozta, hogy élőben láttam a Mérayt és képeket is csináltam róla. Az albumomban megtekinthetitek. De a gesztust még egyszer köszönöm.
- 4 likes
Leave a comment:
-
A testvére pedig nap mint nap szembe jön velem Békéscsaba és Békés között. Ma is láttam!
- 3 likes
Leave a comment:
-
-
"Jó kis berva"CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt most kaptam az Arckönyvben: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

- 1 like
Leave a comment:
-
Strandon főtt kukoricát árulni szuper szett, de amikor meglöttyen a cuccban az a 30-40l víz lehet kapaszkodni a kormányban, és gondolom csak az ima segít.
Mint Piedone!joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
.
Én 60 -70 embernek szoktam hagymásbabot főzni .
és a végén beindul a palacsintasütővel a lángososztás?
- 5 likes
Leave a comment:

Leave a comment: