BeniP10&P21 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Nekem is van egy vályog házam Tóalmáson,aminek a mestergerendájába a következő szöveg van bevésve: "Rada Josef tsináltatta 1842 évben" Így van,ahogy írtam!!
De az már nem hasonlít egykori önmagára,mert hozzá is építettem és át is alakítottam alaposan,az élhetőség szempontjait figyelembe véve.
- 5 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2013 szept. 25, 22:34."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMikori lehet ez a gép kb?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem 2010...ha nem tévedek ez az ötszázas öninditós.
Indiában lassabban folyik az idő
- 5 likes
Komment
-
Diesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsepeli Autógyár terméke 1975-ből:
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBizony , kőbányán vannak furcsa dolgok...
A Kada utcán áll a Száraz utca után a bal oldalon szerintem a street view-n is fent van a goglin.
Tőlem gyalog 5 perc..., ahogy elnézem a föld vastartalmát fogja növelni, sajnos.
A Noszlopy utcában a Gergely és Gyömrői között meg egy Robur áll hasonló állapotban, az is örök darab lesz
- 1 like
Komment
Komment