Közlemény

Collapse
No announcement yet.

"Hová tűnt Damon Hill"

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szervusztok?

Már jó pár napja azon gondolkodom,-hova tűnt el TLF65 (találkozó fehér Pannónia)?A profilját átnézve 2015.03.01.-én,volt aktív utoljára.Mindig aggodalommal tölt el,ha egy aktív tagunk hosszú ideig nem jelentkezik,mi lehet vele és csak remélni tudom,hogy nem sértettük meg valamivel,vagy nem betegedett meg,esetleg külföldön lehet?Kérem a fórum azon tagjait,-akik esetleg személyes kapcsolatban vannak vele,tájékoztassák a közösséget,a hol és hogyan létéről,-amennyiben az publikus.

Nekem úgy tűnt,hogy a találkozón jól érezte magát és úgy váltunk el,hogy az idén is találkozunk Tiszakeszin,de most ott sem látom a jelentkezők között.

Üdvözlettel:Che
    Úgy tűnik most egy rugóra jár az agyunk. Tegnap este a motorom egyedi gyújtásán elmélkedve jutott nekem is eszembe hogy rég nem láttam itt, és ma meg kellene nézni hogy mikor lépett be utoljára.

Remélem időben visszatér és keszin ott lesz.

Komment

Kérem a fórum azon tagjait,-akik esetleg személyes kapcsolatban vannak vele,tájékoztassák a közösséget,a hol és hogyan létéről,-amennyiben az publikus.
      Legutolsó infóm, hogy április elején összerakta a motort spéci dugattyúval és gyűrűkkel, P10 hengerrel és hengerfejjel (duplagyertyás).
      A távolmaradását nagyon sajnálom, az okairól természetesen nem beszélhetek...

Komment

Én is sajnálnám ha nem kívánatosak lennénk számára!.

Komment

az okairól természetesen nem beszélhetek...
          Ezek a "mondások" azért jók mert az ember sokkal fusztráltabb és kiváncsibb lesz mi lehet a dolgok mögött

Komment

Szervusztok!

Az ilyen eltűnésekkel kapcsolatosan,először mindig az a kérdés merül fel bennem,hogy valami baj történt az eltűnttel és aggódni kezdek,-főleg ha már pacsiztunk is.Második felmerülő kérdés,-talán megsértettük szándéktalanul,valamilyen marhasággal?Nem vagyunk egyformák és az érzékenységünk sem egyforma,-lehet hogy egy humorosnak szánt hozzászólás,önérzetében sértheti a címzettet,-ezért vigyázzunk egymásra!Nem mindenkinek jó a humorérzéke és esetleg egy kicsi fricskát sem visel el,pedig tudom én azt jól,hogy a fórumon előforduló apró cukkolásokat,inkább a tréfa kedvéért tesszük egymással,amolyan kakaskodás az egész.

A találkozón én egy szimpatikus embert ismertem meg TLF65 személyében,sajnálnám ha kilépne a fórum életéből,-mondhatom veszteségnek könyvelem el a hiányát és továbbra is remélem,hogy nincs semmi komoly problémája,nem sértettük meg és egyszer ismét olvashatjuk az általában tartalmas hozzászólásait és Tiszakeszin ismét élvezhetjük a társaságát!

Komment

az okairól természetesen nem beszélhetek...
              De annyit mondhatnál hogy a mi társaságunk miatt, vagy egyéb okból marad távol. Természetesen csak ha hiteles infód van róla !

- - - Updated - - -

Zárójelben megjegyzem, hogy ApaE is lemaradt bizonyos okokból, de Keszin megtisztel minket a jelenlétével ! Remélem TLF65 is hajlik erre !

Komment

az ember sokkal fusztráltabb és kiváncsibb lesz mi lehet a dolgok mögött
                Nézzétek, ha valaki bizalmasan oszt meg ilyen információkat, akkor még a leghalványabb célzást vagy utalást sem lehet megtenni vele szemben, Ti sem tennétek ebben biztos vagyok.

Komment

Ti sem tennétek ebben biztos vagyok.
                  Igazad van ! Csak annyit szeretnék( nénk ) tudni, hogy mi bántottuk meg valamivel, vagy más oka van ? Ha mi vagyunk az oka, talán helyrehozhatjuk. Ha más az ok, akkor is szívesen segítenénk ha tudnánk, de ebben az esetben tiszteletben kell tartani a titoktartást.

Komment

Kedves Demeter!

Az ember,ha a szavát adja,hogy nem tesz nyilvánossá valamit,azt nem szegheti meg,ezért én nem is kérdezem meg többé,hogy miért nincs köztünk a barátunk.Úgy gondolom a hozzászólásokból ítélve,-sokunknak hiányzik,ezért arra kérlek,ha van kapcsolatod TLF65-el,vagy összefutsz vele,add át neki üdvözletemet és azokét is,bár nem kaptam rá felhatalmazás,akik itt hiányolóan hozzászóltak a témához!

Komment

Ha mi vagyunk az oka, talán helyrehozhatjuk. Ha más az ok, akkor is szívesen segítenénk ha tudnánk, de ebben az esetben tiszteletben kell tartani a titoktartást.
                      Igen. Ezt jó lenne tudni. Ha beszélsz vele, kérlek továbbítsd neki, hogy hiányoljuk innen, és Keszin is nagyon hiányozna a csapatból.

Komment

Én is beállok a csapatba kik régen hallott Aktív Fórum tag vagy tagok távolmaradása miatt aggódik.Sajnos a hallgatásba burkolózás felveti az esetleges és valós hibáinkat csak" a szóból ért az ember" mondást kellene gyakorolnunk. Hülyén hangzik így látatlanból de érdemes a vélt sérelmeinket megbeszélni hisz emberek vagyunk és tévedünk de nem hiszem, hogy bárkit is akarattal megbántanánk az itt napi szinten csevegők közül! Én már nagyon várom Keszit igaz még rossz a motorom de szeretném pl. Jókerre ráverni a budi ajtót mely ha eszembe jut még a legnagyobb gond közepette is mosolyt csal a szám szegletébe.

Komment

Szeretnék valami infót hallani Sinterről! Remélem a házzal kapcsolatos elfoglaltságok miatt és nem betegség miatt van távol közülünk.

Komment

Köszönöm az érdeklődést! Jól esik nagyon.
                            Hála Istennek nincs szó betegségről. Csak munka van rengeteg... Hétfőtől Péntekig a munkahely+ éjszakánként a műhely, Péntektől Vasárnapig pedig csinálom a házat. Ezt amíg az időjárás engedi nyomatni kell. Még motorozni sem volt időm.
                            De azért éjszakánként be-be nézek ide a fórumra is csak annyira hulla vagyok agyilag hogy nincs erőm írni. Bár lehet hogy csak hülyeségeket írnék.... De lélekben veletek vagyok, és ezt a legkomolyabban mondom.

Komment

Bár lehet hogy csak hülyeségeket írnék...
                              Abban is elkél a segítség. Ne csak mindig én írjak ilyeneket! Apropó, a Keszin készült képeitek láthatók valahol?

Komment

Apropó, a Keszin készült képeitek láthatók valahol?
                                Igen. A memóriakártyán. Viccet félretéve elő kellene keríteni és feltenni őket, mert vannak nagyon jó képek ám. Viszont ebben a párom segítségére lesz szükség.... de ez az én bajom

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X