Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Már jó pár napja azon gondolkodom,-hova tűnt el TLF65 (találkozó fehér Pannónia)?A profilját átnézve 2015.03.01.-én,volt aktív utoljára.Mindig aggodalommal tölt el,ha egy aktív tagunk hosszú ideig nem jelentkezik,mi lehet vele és csak remélni tudom,hogy nem sértettük meg valamivel,vagy nem betegedett meg,esetleg külföldön lehet?Kérem a fórum azon tagjait,-akik esetleg személyes kapcsolatban vannak vele,tájékoztassák a közösséget,a hol és hogyan létéről,-amennyiben az publikus.
Nekem úgy tűnt,hogy a találkozón jól érezte magát és úgy váltunk el,hogy az idén is találkozunk Tiszakeszin,de most ott sem látom a jelentkezők között.
Üdvözlettel:Che
Úgy tűnik most egy rugóra jár az agyunk. Tegnap este a motorom egyedi gyújtásán elmélkedve jutott nekem is eszembe hogy rég nem láttam itt, és ma meg kellene nézni hogy mikor lépett be utoljára.
Kérem a fórum azon tagjait,-akik esetleg személyes kapcsolatban vannak vele,tájékoztassák a közösséget,a hol és hogyan létéről,-amennyiben az publikus.
Legutolsó infóm, hogy április elején összerakta a motort spéci dugattyúval és gyűrűkkel, P10 hengerrel és hengerfejjel (duplagyertyás).
A távolmaradását nagyon sajnálom, az okairól természetesen nem beszélhetek...
Az ilyen eltűnésekkel kapcsolatosan,először mindig az a kérdés merül fel bennem,hogy valami baj történt az eltűnttel és aggódni kezdek,-főleg ha már pacsiztunk is.Második felmerülő kérdés,-talán megsértettük szándéktalanul,valamilyen marhasággal?Nem vagyunk egyformák és az érzékenységünk sem egyforma,-lehet hogy egy humorosnak szánt hozzászólás,önérzetében sértheti a címzettet,-ezért vigyázzunk egymásra!Nem mindenkinek jó a humorérzéke és esetleg egy kicsi fricskát sem visel el,pedig tudom én azt jól,hogy a fórumon előforduló apró cukkolásokat,inkább a tréfa kedvéért tesszük egymással,amolyan kakaskodás az egész.
A találkozón én egy szimpatikus embert ismertem meg TLF65 személyében,sajnálnám ha kilépne a fórum életéből,-mondhatom veszteségnek könyvelem el a hiányát és továbbra is remélem,hogy nincs semmi komoly problémája,nem sértettük meg és egyszer ismét olvashatjuk az általában tartalmas hozzászólásait és Tiszakeszin ismét élvezhetjük a társaságát!
az ember sokkal fusztráltabb és kiváncsibb lesz mi lehet a dolgok mögött
Nézzétek, ha valaki bizalmasan oszt meg ilyen információkat, akkor még a leghalványabb célzást vagy utalást sem lehet megtenni vele szemben, Ti sem tennétek ebben biztos vagyok.
Igazad van ! Csak annyit szeretnék( nénk ) tudni, hogy mi bántottuk meg valamivel, vagy más oka van ? Ha mi vagyunk az oka, talán helyrehozhatjuk. Ha más az ok, akkor is szívesen segítenénk ha tudnánk, de ebben az esetben tiszteletben kell tartani a titoktartást.
Az ember,ha a szavát adja,hogy nem tesz nyilvánossá valamit,azt nem szegheti meg,ezért én nem is kérdezem meg többé,hogy miért nincs köztünk a barátunk.Úgy gondolom a hozzászólásokból ítélve,-sokunknak hiányzik,ezért arra kérlek,ha van kapcsolatod TLF65-el,vagy összefutsz vele,add át neki üdvözletemet és azokét is,bár nem kaptam rá felhatalmazás,akik itt hiányolóan hozzászóltak a témához!
Ha mi vagyunk az oka, talán helyrehozhatjuk. Ha más az ok, akkor is szívesen segítenénk ha tudnánk, de ebben az esetben tiszteletben kell tartani a titoktartást.
Igen. Ezt jó lenne tudni. Ha beszélsz vele, kérlek továbbítsd neki, hogy hiányoljuk innen, és Keszin is nagyon hiányozna a csapatból.
Én is beállok a csapatba kik régen hallott Aktív Fórum tag vagy tagok távolmaradása miatt aggódik.Sajnos a hallgatásba burkolózás felveti az esetleges és valós hibáinkat csak" a szóból ért az ember" mondást kellene gyakorolnunk. Hülyén hangzik így látatlanból de érdemes a vélt sérelmeinket megbeszélni hisz emberek vagyunk és tévedünk de nem hiszem, hogy bárkit is akarattal megbántanánk az itt napi szinten csevegők közül! Én már nagyon várom Keszit igaz még rossz a motorom de szeretném pl. Jókerre ráverni a budi ajtót mely ha eszembe jut még a legnagyobb gond közepette is mosolyt csal a szám szegletébe.
Köszönöm az érdeklődést! Jól esik nagyon.
Hála Istennek nincs szó betegségről. Csak munka van rengeteg... Hétfőtől Péntekig a munkahely+ éjszakánként a műhely, Péntektől Vasárnapig pedig csinálom a házat. Ezt amíg az időjárás engedi nyomatni kell. Még motorozni sem volt időm.
De azért éjszakánként be-be nézek ide a fórumra is csak annyira hulla vagyok agyilag hogy nincs erőm írni. Bár lehet hogy csak hülyeségeket írnék.... De lélekben veletek vagyok, és ezt a legkomolyabban mondom.
Apropó, a Keszin készült képeitek láthatók valahol?
Igen. A memóriakártyán. Viccet félretéve elő kellene keríteni és feltenni őket, mert vannak nagyon jó képek ám. Viszont ebben a párom segítségére lesz szükség.... de ez az én bajom
Komment