Közlemény

Collapse
No announcement yet.

"Hová tűnt Damon Hill"

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

hát nyáron Kesziben beszélünk.
    Így legyen!! Jajj de várom már!

Komment

Szervusztok!

Nekem is hiányzik minden olyan tagunk,akivel akár virtuálisan,vagy főleg személyesen,kialakul egy barátibb kapcsolat.Sajnos a mai világban nagyon kiüresednek az emberi kapcsolatok,valljuk meg sokszor még a rokoniak is,hogy jól esik az emberi szó és a viselkedés,bármilyen formában is jön az.Felénk van egy mondás,hogy a "rokont csak úgy oda csinálják,ha akarod vagy sem,akkor is a rokonod,a barátot,meg magad választod",-mi választottuk egymást,illetve a fórum társaságát.Az már minden reményen túl van,hogy a fórum kapcsán még segítséget is tudunk egymásnak nyújtani,-igaz néha csak gesztus formájában,de a segítség akkor is,-segítség.

Az embernek,természetesen sok gondja akad és nem mindig tud teljes aktivitással részt venni a közösség munkájában,vagy egyszerűen elfárad,belefárad,de azután egyszer egy kissé könnyebb lesz és megy minden,mint rendesen.Egész életemben,azért küszködtem,hogy könnyebb legyen,de ne csak nekem,a családomon túl a közösségnek is,tágabb értelemben az egész társadalomnak,de úgy tűnik nem sokat értem el a küszködésemmel,de egye meg a fene,ha még egyszer újra kezdeném,ugyan így csinálnám.Nem szabad soha feladni,csináljuk,-elfáradunk,dühösek vagyunk,morgunk,földhöz vágjuk,-azután felvesszük,megtörülgetjük és folytatjuk tovább,-amíg nem lesz kedvünkre való.

Úgy vélem én,hogy a társaság Apa E és egyéb volt aktív tagjaink iránt sugárzott szeretete,visszahozza őket,a lényeg,hogy mi tartsunk ki,-ahogy a nagyok mondanák,-"őrizzük a lángot".Az sem baj,ha néha megpörkölődik a kezünk,de a láng mindig égjen!

Baráti üdvözlettel:Che

Komment

Elmaradtam mostanság,
        Azért örülök, hogy így kerültél most ebbe a rovatba magadtól, és nem nekem (nekünk) kellett írni, hogy "Hová tűnt Taluga?!" Remélem, hogy így a téli szünet közeledtével több időd jut a fórumra is.

Komment

TZ tegnap segített és elküldte Hajtókar emailjét privátban, de sajnos ma kiderült mikor írni akartam neki hogy nem működik már a fiókja. Esetleg valakinek nincs telefonszáma?
          Előre is köszönöm.

Komment

Itt-Ott nyomtam tetsziket bár egyáltalán nem tetszik,hogy aktív tagjaink távol maradnak bármi okból.Ha már szemályi leltárt / jelenléti ívet /vezetünk Apacsavó is hiányzik a sorból.!

Komment

Azért örülök, hogy így kerültél most ebbe a rovatba magadtól, és nem nekem (nekünk) kellett írni, hogy „Hová tűnt Taluga?!” Remélem, hogy így a téli szünet közeledtével több időd jut a fórumra is.
              Köszönöm! Olvasgattalak Titeket, csak írni nem volt energiám...
              Viszont skicceltem egy pár fórum logót, hogy lehessen egyenpólónk, egynbögrénk, egyen WC kefénk, stb.
              Azért nem szeretnék téli szünetig várni, ha nem bájátok...
              Tényleg Hajtókarral, és Apacsávóval remélem semmi gond. Beagle sem nagyon van itt, ahogy elnézem...

- - - Updated - - -

Itt-Ott nyomtam tetsziket bár egyáltalán nem tetszik,hogy aktív tagjaink távol maradnak bármi okból.
              Teljesen igazad van!

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Viszont skicceltem egy pár fórum logót, hogy lehessen egyenpólónk, egynbögrénk, egyen WC kefénk, stb.
                Légyszives rakjál fel róla képeket!

Engem érdekelne az az egyenpóló "dolog".

Képzeljétek, ha a börzéken köröznénk és egyszer csak szembe jönne az "egyenpóló"! Rögtön volna ismertető jel és beszédtéma is akadna. Elenkező esetben simán elmennék egymás melett, mint ismeretlenek?!

Komment

Ok!
                  Majd beszkennelem őket!

Komment

Ha már szemályi leltárt / jelenléti ívet /vezetünk Apacsavó is hiányzik a sorból.!

Valamelyik topic-ban említette /úgy emlékszem/ hogy keveset lesz az oldalon, egyéb elfoglaltsága miatt...

Komment

Jó ötletnek tartom én is a pólót. Simán hordanám akárhol. Kíváncsian várom a képeket.

Komment

Beagle sem nagyon van itt, ahogy elnézem...
                        Valóban,én is ritkábban tudok itt lenni és akkor is inkább csak olvasgatok. De azért igyekszem...

Komment

ApaE eltünéséről lehet tudni valamit, mi történt? a könyv körüli dolog következménye az, hogy elment?

Komment

Részben. De volt más is. Sajnos így döntött, és nem nagyon tudunk mást tenni csak tudomásul venni és tiszteletben tartani. Valamint bizakodni hogy idővel meggondolja magát. Azt mondják az idő sok mindent megold...

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              "...Azt mondják az idő sok mindent megold..."
                              Igen, megold....ha az a másik is akarja, mert ha nem, akkor.......ahogy Hofi mondta volt:....hatjuk!
                              Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 jan. 11, 14:34.

Komment

Szervusztok?

Már jó pár napja azon gondolkodom,-hova tűnt el TLF65 (találkozó fehér Pannónia)?A profilját átnézve 2015.03.01.-én,volt aktív utoljára.Mindig aggodalommal tölt el,ha egy aktív tagunk hosszú ideig nem jelentkezik,mi lehet vele és csak remélni tudom,hogy nem sértettük meg valamivel,vagy nem betegedett meg,esetleg külföldön lehet?Kérem a fórum azon tagjait,-akik esetleg személyes kapcsolatban vannak vele,tájékoztassák a közösséget,a hol és hogyan létéről,-amennyiben az publikus.

Nekem úgy tűnt,hogy a találkozón jól érezte magát és úgy váltunk el,hogy az idén is találkozunk Tiszakeszin,de most ott sem látom a jelentkezők között.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X