Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Viszont a kuli valószínűleg papíros mert rendes rendszám van rajta... Na az már megérne magában is egy misét...
    taluga kedvelte ezt.

Komment

Kimaradt, de ennek ellenére egyértelmű. Szegény gyerek nem játszhat holmi átlagos vassal...

Komment

Ez viszont szerintem jó árban van (pláne, ha még alkudni is lehet kicsit)

AJS H 9 1927
        supermax kedvelte ezt.

Komment

Valójában mennyi lehet? 1.800.000 Ft?

Komment

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Valójában mennyi lehet? 1.800.000 Ft?
            A hirdetés alatti kérdésekben ott van, hogy mennyi nulla maradt le

Komment

Valóban csak képen láttam ilyent...tetszik a gép. Az a nagy helyzet, kő gazdag akarok lenni, hogy ne számítson mennyit verek el ilyenekre. Lenne sok Pannónia, Csepel, Vincent HRD, Rudge, BMW, Triumph meg ilyenek...meg mostanra már egy AJS
              OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

Üdv Kovacska!

Nekem is vannak ilyen álmaim.

Elnézést kérek a pontatlan címezésért!
                sepy, OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

Semmi gond! Szép is lenne...

Komment

Szervusztok!

Jaj fiúk,ha pénzetek lenne,.....-harácsolnátok,a végén rámenne minden,a családi élet,az apró örömök élvezete és maradna a futkosás a a "csodás roncsok" körül,hogy most éppen melyik gumi légtelenedett le,melyik "gagyi"krómon jelent meg valamilyen szeplő,vagy hova kakált az a k.-va légy.

Azt mondanám én ,hogy legyen egy,ami nagyon egyben van,esetleg kettő,de azután vágjátok be a féket,mert könnyen rámehet az életetek és a nagy gyűjtögetés közben elszalad mellettetek az élet.

Válasszatok egy kedvencet,csináljátok meg,de nagyon és használjátok,a magatok és a család örömére,járjatok találkozókra,szerezzetek barátokat,-éljetek!

A fentieket a magam keserves tapasztalata alapján írom,minden bántó szándék nélkül.

Üdvözlettel:Che
                    Beagle, soveny és 17 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Csak egy elmélet volt...

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Szervusztok!

Jaj fiúk,ha pénzetek lenne,...-harácsolnátok,a végén rámenne minden,a családi élet,az apró örömök élvezete és maradna a futkosás a a „csodás roncsok” körül,hogy most éppen melyik gumi légtelenedett le,melyik „gagyi” krómon jelent meg valamilyen szeplő,vagy hova kakált az a k.-va légy.

Azt mondanám én ,hogy legyen egy,ami nagyon egyben van,esetleg kettő,de azután vágjátok be a féket,mert könnyen rámehet az életetek és a nagy gyűjtögetés közben elszalad mellettetek az élet.

Válasszatok egy kedvencet,csináljátok meg,de nagyon és használjátok,a magatok és a család örömére,járjatok találkozókra,szerezzetek barátokat,-éljetek!

A fentieket a magam keserves tapasztalata alapján írom,minden bántó szándék nélkül.

Üdvözlettel:Che
                        Ez nagyon szép volt!
                        Beagle kedvelte ezt.

Komment

Dacia 1300-as, 1981-es

Én még nem hallottam olyat, hogy egy Dacia bárkinek is örömet szerzett volna, de mindig tanul az ember
                          taluga kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Én még nem hallottam olyat, hogy egy Dacia bárkinek is örömet szerzett volna, de mindig tanul az ember
                            Már csak annak a jelképes összegnek a nagyságát kellene megkérdezni, mert a "bontótól szeretném megmenteni" szöveg ebben a hirdetésben egész hihetőre sikerült.

Apámnak volt ugyanilyen Daciája, ő szerette, mégha újra is kellett fújni másfél év után, mert levedlette a sárga festéket. Anyám nem volt oda érte, mert egyszer kinyomta az olajat a kipuf. csonkra, ő pedig azt hitte, hogy kigyulladt: állítólag engem kikapott hátulról és elszaladt vagy 150 métert a kocsitól...
                            sepy, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Kommentár nélkül
                              MZ ES 250

Komment

Che!
                                Mennyire igazad van, "sajnos" előjön az emberből a gyűjtőkedv, s nem elég a sok sem.
                                sepy, OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X