Viszont a kuli valószínűleg papíros mert rendes rendszám van rajta... Na az már megérne magában is egy misét...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
-
Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValójában mennyi lehet? 1.800.000 Ft?
Komment
-
Szervusztok!
Jaj fiúk,ha pénzetek lenne,.....-harácsolnátok,a végén rámenne minden,a családi élet,az apró örömök élvezete és maradna a futkosás a a "csodás roncsok" körül,hogy most éppen melyik gumi légtelenedett le,melyik "gagyi"krómon jelent meg valamilyen szeplő,vagy hova kakált az a k.-va légy.
Azt mondanám én ,hogy legyen egy,ami nagyon egyben van,esetleg kettő,de azután vágjátok be a féket,mert könnyen rámehet az életetek és a nagy gyűjtögetés közben elszalad mellettetek az élet.
Válasszatok egy kedvencet,csináljátok meg,de nagyon és használjátok,a magatok és a család örömére,járjatok találkozókra,szerezzetek barátokat,-éljetek!
A fentieket a magam keserves tapasztalata alapján írom,minden bántó szándék nélkül.
Üdvözlettel:Che
- 19 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Jaj fiúk,ha pénzetek lenne,...-harácsolnátok,a végén rámenne minden,a családi élet,az apró örömök élvezete és maradna a futkosás a a „csodás roncsok” körül,hogy most éppen melyik gumi légtelenedett le,melyik „gagyi” krómon jelent meg valamilyen szeplő,vagy hova kakált az a k.-va légy.
Azt mondanám én ,hogy legyen egy,ami nagyon egyben van,esetleg kettő,de azután vágjátok be a féket,mert könnyen rámehet az életetek és a nagy gyűjtögetés közben elszalad mellettetek az élet.
Válasszatok egy kedvencet,csináljátok meg,de nagyon és használjátok,a magatok és a család örömére,járjatok találkozókra,szerezzetek barátokat,-éljetek!
A fentieket a magam keserves tapasztalata alapján írom,minden bántó szándék nélkül.
Üdvözlettel:CheBeagle kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Dacia 1300-as, 1981-es
Én még nem hallottam olyat, hogy egy Dacia bárkinek is örömet szerzett volna, de mindig tanul az embertaluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn még nem hallottam olyat, hogy egy Dacia bárkinek is örömet szerzett volna, de mindig tanul az ember
Apámnak volt ugyanilyen Daciája, ő szerette, mégha újra is kellett fújni másfél év után, mert levedlette a sárga festéket. Anyám nem volt oda érte, mert egyszer kinyomta az olajat a kipuf. csonkra, ő pedig azt hitte, hogy kigyulladt: állítólag engem kikapott hátulról és elszaladt vagy 150 métert a kocsitól...sepy, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
Komment