(nem emlékszem a nevére)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Igen és ekkor leszögesztük,a fórum politika és szexmentes övezet,mert nem akarunk külső beavatkozást!!!Arra megvannak a megfelelő oldalak....
Tudtommal most is hasonló,külső beavatkozás miatt:korlátozott üzemben müködik a fórum.............
Privátban itt is belefér sok minden,viszont abba nem fognak belekavarniUtoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 jan. 30, 19:08."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Bocsánatot kérek! Direkt nem azt írtam le, ami elsőre eszembe jutott, és ezt is minden kiemelő írásjel nélkül tettem, hátha nem „úgy” értelmezi mindenki. Ennél célozgatóbb, és tartalmasabb hozzászólásom soha többé nem lesz! Tanultam a múltból!
A sportmotoron mikulás környékén feltettek egy motoros hölgyet,kihívó,de nem botrányos öltözetben.Na ott másnapra felbátorodtak a látogatók,mindenki egy lapáttal lökött többet,ott volt dolga a moderátornak.........Ne hasonlók miatt legyünk híresek,szerintem!!!
És jobb ha mi szólunk egymásnak,ne térjünk le nagyon a vágányról.Lemezjáték kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Ennyi azért még belefér... Azért sem szólt még senki hogy tele a műhely fala cicis nénikel.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 jan. 31, 04:43."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Na de egy ilyen liftet én is elfogadnékkorompaiistvan kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Azért azt hozzá teszem hogy ez az én saját műhelyem. Nem mondjuk egy ügyfélváró, ahol van akinél kicsapná a biztit. Arra én is azt mondom hogy szó sem lehet ilyen képekről. Viszont a saját műhelyem az az én privát szférám, azt olyanra alakítom amilyenre szeretném, ha ez esetleg valakinek nem tetszene.... elfogadom.... de akkor nem jön be legközelebb. De azért eddig még senki sem panaszkodott.
- 6 likes
Komment
-
Kifogyhatatlan kincsesbánya Veterán Apró! Íme egy igen szerény "restaurátor":
csepel 250
Nekem különösen az a beállt hajtókarú főtengely tetszik.
Alkatrészeket kerestem és hírdetnek egy első és egy hátsó sárvédőt, egy másik helyen egy tankot. Összesen egyszáznyolcvanezer forintért. Meg akartam venni de kivárok, hátha találok drágábbat.
Jó estét, azt hiszem hogy van két első lábtartóm, de nem 100% hogy Csepel. (Lehet hogy még annál is értékesebb?) Meg kellene néznie! Ha ez tényleg mindent megvesz, akkor hajrá, meggazdagszunk!Sajnos doktor úr én egyáltalán nem értek hozzá, hiába nézem, ha az akkor kell...
- 5 likes
Komment
-
-
Először azt hittem hogy csak káprázik a szemem, azért látok olyan sok nullát !http://veteranapro.hu/vaz-reszei/37216-cz500-lemezvilla
Komment
Komment