Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Sziasztok
Én adtam fel a Dáciás hirdetést, és a "bontótól szeretném megmenteni" mondat, nagyon igaz. 7 éves voltam amikor az autó a családba került, 20 éves koromtól használtam, napi szinten, és nem kevés kilométert tettünk meg együtt Nekem szerencsém van, mert apukám autószerelő, sokáig gondozta, de sajnos ő már lassan 70 éves, már nem tud komoly felújítást bevállalni rajta. Az autó a szívem csücske, sosem hagyott cserben , legalábbis sosem úgy, hogy apukám nem lett volna 20 km-es körzetben Szóval most próbálkozom, hátha valaki megszeretné...
Na-na, Kollarg na-na! Szombattól a „pénz nem számít”!
Legyen úgy!
Én is megnézem minden vasárnap délelőtt, hogy nem azt az 5 számot húzták-e ki amit én feladtam... Pedig tanultam elég matekot és valószínűségszámítást - tisztában vagyok azzal, hogy hamarabb lesz úgy 1 millió forintom, hogyha összerakosgatom a szelvények árát, mintha reménykedek hogy eltalálok legalább 4 számot.
Engem csak az összeg érdekelne tájékoztató jelleggel.
1310 TLX-hez van itthon kezelési útmutatóm, ha vennék, akkor olyat keresnék - mert ugye én is gombhoz veszem a kabátot.
Pedig a 1300-asban még meg volt az "akarat", az 1310 TLX már nagyon román volt! A használati útmutató nem lehet gond, szerintem, Blan apukájának is van egy a műhelyében!
Ezen a hétvégén úgyis neked fog kedvezni az az 5 szám, szóval ez az 1300-as a tiéd, nem? Akkor én miért reménykednék használati útmutatóban?
Nekem bőven elég lenne erre a hétre, ha a holnapi "Járműmotorok 2" és a szombati "Hő- és áramlástan gépei" vizsgákat sikerrel venném - ez a kettő simán felérne egy négytalálatos szelvénnyel.
Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2013 máj. 23, 22:10.
Komment