Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csak azért kattintottam rá, mert azt hittem az eladó, ami a képen van. Így szettben...

DKW Izs 350 47

Komment

Sziasztok
      Én adtam fel a Dáciás hirdetést, és a "bontótól szeretném megmenteni" mondat, nagyon igaz. 7 éves voltam amikor az autó a családba került, 20 éves koromtól használtam, napi szinten, és nem kevés kilométert tettünk meg együtt Nekem szerencsém van, mert apukám autószerelő, sokáig gondozta, de sajnos ő már lassan 70 éves, már nem tud komoly felújítást bevállalni rajta. Az autó a szívem csücske, sosem hagyott cserben , legalábbis sosem úgy, hogy apukám nem lett volna 20 km-es körzetben Szóval most próbálkozom, hátha valaki megszeretné...
      Beagle, sepy és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Blan!

Vesézgetjük itt a hirdetéseket és ritka alkalom, amikor a "másik" fél is megszólal.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a történetet!
        sepy, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Blan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          „bontótól szeretném megmenteni”
          Ez nagyon szép Tőled, Blan. Én még nem láttam OT-s Dákót, de szombaton enyém a 850 milla, jelentkezem!

Addig tedd félre, légyszi!
          sepy, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

hátha valaki megszeretné
            Üdvözöllek!

Szerintem mindannyian kívánunk hozzá sok sikert (persze boldogulást a gépnek) és tessék tagja maradni a fórumnak!
            sepy, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Dákón tanultam vezetni, 10 évig használtam, és nagyon szerettem. Bárcsak találnék én is egy használható darabot.
              taluga és sinter kedvelte ezt.

Komment

Én adtam fel a Dáciás hirdetést
                Szia!

Üdvözlünk itt! Akkor meg is ragadnám az alkalmat: és mi az az összeg, amit kapni szeretnél a Dacusért?
                Beagle, taluga és -t5- kedvelte ezt.
                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Bárcsak találnék én is egy használható darabot.
                  Jók is voltak, csak mikor a bocskoros minőség biztosítás áttért a juhsajtról a Daciara akkor kezdett elterjedni a RENAULT gyárban az öngyilkosság.

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  és mi az az összeg, amit kapni szeretnél
                  Na-na, Kollarg na-na! Szombattól a "pénz nem számít"!
                  sepy, taluga és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Na-na, Kollarg na-na! Szombattól a „pénz nem számít”!
                    Legyen úgy!

Én is megnézem minden vasárnap délelőtt, hogy nem azt az 5 számot húzták-e ki amit én feladtam... Pedig tanultam elég matekot és valószínűségszámítást - tisztában vagyok azzal, hogy hamarabb lesz úgy 1 millió forintom, hogyha összerakosgatom a szelvények árát, mintha reménykedek hogy eltalálok legalább 4 számot.
                    sepy, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mi az az összeg,
                      Blan megijedt a "nagy érdeklődéstől", kiszállt! Te mennyit adnál érte?

úgy 1 millió forintom,
                      Egy Barátom mondta egyszer:
                      -olyan nehéz manapság össze rakni egy millió forintot......a fene egye meg, mindig ledől....
                      Beagle, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Te mennyit adnál érte?
                        Engem csak az összeg érdekelne tájékoztató jelleggel.
                        1310 TLX-hez van itthon kezelési útmutatóm, ha vennék, akkor olyat keresnék - mert ugye én is gombhoz veszem a kabátot.
                        taluga és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Pedig a 1300-asban még meg volt az "akarat", az 1310 TLX már nagyon román volt! A használati útmutató nem lehet gond, szerintem, Blan apukájának is van egy a műhelyében!
                          taluga és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Ezen a hétvégén úgyis neked fog kedvezni az az 5 szám, szóval ez az 1300-as a tiéd, nem? Akkor én miért reménykednék használati útmutatóban?

Nekem bőven elég lenne erre a hétre, ha a holnapi "Járműmotorok 2" és a szombati "Hő- és áramlástan gépei" vizsgákat sikerrel venném - ez a kettő simán felérne egy négytalálatos szelvénnyel.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2013 máj. 23, 22:10.
                            sepy, joker és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

szép darab, különösen a jaguár az első sárvédőn. Tuti tulajdonostól....
                              Eladó Motor, robogó Pest: Honda CM 400e chopper veterán motor
                              taluga kedvelte ezt.

Komment

Járműmotorok 2" és a szombati” Hő- és áramlástan gépei" vizsgákat sikerrel venném
                                Sok kalappal..................
                                taluga, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X