Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che, az én kívánalmam természetesen plátói. És nem is őrülök bele hogy nem lehet az enyém! A birtoklás amúgy is csomó gonddal jár! Egy barátom szerint a boldogság egyetlen kulcsa a vágynélküliség! Lehet hogy nekem még érnem kell így 48 után is!
    Beagle, OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy barátom szerint a boldogság egyetlen kulcsa a vágynélküliség!
      ezt ma már könnyen megoldják -homloklebeny műtéttel -csak egy idegszálat kell elvágni
      soveny, OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Miért is írtam én a fentieket.Az élet egyszeri és megismételhetetlen valami,azt élni kell,-a szemfedélen meg köztudottan nincsen zseb.
        Nem akarok érzelgősködni, de ezt annyira szépen leírtad. Az egész hozzászólásod - a korábbi hasonlókkal együtt - annyira mély és emberi, hogy szívhez szólóbb nem is lehetne. Igen kell a lelki élmény. Amikor ki akarok dobni egy kacatot és megáll a kezem, mert előtörnek az emlékek, melynek hatására a kacat megszépül és visszalényegül azzá, ami volt.

Köszönöm neked, hogy leírtad ezeket a gondolatokat.

Üdvözlettel: CZsolti

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ezt ma már könnyen megoldják -homloklebeny műtéttel -csak egy idegszálat kell elvágni

Attól függ, hogy milyen vágyról van szó. Van amit alsóbb fertályon vágnak el és nem idegszálat.
        Beagle, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nem akarok érzelgősködni, de ezt annyira szépen leírtad. Az egész hozzászólásod - a korábbi hasonlókkal együtt - annyira mély és emberi, hogy szívhez szólóbb nem is lehetne. Igen kell a lelki élmény. Amikor ki akarok dobni egy kacatot és megáll a kezem, mert előtörnek az emlékek, melynek hatására a kacat megszépül és visszalényegül azzá, ami volt.

Köszönöm neked, hogy leírtad ezeket a gondolatokat.

Üdvözlettel: CZsolti
          Ehhez én is csatlakozom, mert engem is sokszor fogott meg Che mondandója!
          OdinHEM és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ettől függetlenül ismeri valaki ezeket a motorokat? Mert hogy szépek, különlegesek az biztos. Kicsit Indian beütésű. Ez lengyel, vagy Cseh motor? van valakinek ilyen?

Komment

Szervusz Mucsom!

A vikipédián,hirtelen ennyit találtam róla.Lengyel gyártmány és nagyon drága,még a hazájában is.Click image for larger version

Name:	Sokól 02.jpg
Views:	1
Size:	207.8 KB
ID:	137559Click image for larger version

Name:	Sokól 03.jpg
Size:	49.4 KB
ID:	137560Click image for larger version

Name:	Sokól.jpg
Size:	87.0 KB
ID:	137561 Végül még egy,azt hiszem az index fórumról.

Örülök,hogy sikerült a képfeltöltés.

Üdvözlettel:Che
              Beagle, OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ha Junak lenne akkor lengyel de mivel ez egy Jawa így az cseh. Józsi barátom én is hasonlóan vélekedek erről a dolgokról ezért van most is egy Cz-m mert a múlt emlékét idézi fel, igaz akkor arra könnyebben szálltam fel mint erre pedig a nyereg magasság nem változott! Én is mint oly sokan még motorozni szeretnék nem a szobában törölgetni. Én nem múzeumot akarok létrehozni a száguldásból pedig ki nőttem!. Nem mondom gyönyörű az a gép de nem merném kint hagyni az utcán.
                Beagle kedvelte ezt.

Komment

Szia Sepy!

Nem szívesen javítalak ki, de ez nem Jawa, hanem egy lengyel gyártmányú Sokol. A német wikipédiás cikkből az derül ki, hogy a hadseregben is rendszeresítve volt, és nehézkes, lusta motornak tartották. A hidegindítása kész procedúra volt. Külön szelepen fecskendeztek be neki üzemanyagot és 40 °C-on már hajlandó is volt beindulni. Hogy addig mivel melegítették elő azt nem írja. Érdekesség, hogy bal oldalt volt a gázmarkolata.

Üdv: CZsolti
                  soveny, Beagle és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Viszont jelenleg drágább mint egy ..herli....és ha belegondolok 15-18 éve Angyalföldön traláltunk kb 12 komplet és egy talicskára való blokalkatrészt.
                    Aztán szépen elfújta a szél...
                    soveny és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Bocs Zsolti! Teljesen jogos a megjegyzésed csak futólag néztem a képet és nem olvastam a többi hozzászólást. Annytit azért hozzá tennék ha bemelegszik a gép biztosan szebben szól mint a CCCP-s Szokol szólt.
                      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        és ha belegondolok 15-18 éve Angyalföldön traláltunk kb 12 komplet és egy talicskára való blokalkatrészt.
                        abból most jól meglennél

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Annytit azért hozzá tennék ha bemelegszik a gép biztosan szebben szól mint a CCCP-s Szokol szólt.
                          A szovjet hifi torony? Hokedlin a sámli, rajta a Sokol rádió.
                          barna, sepy és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Elvileg nálunk elég nagy mennyiség volt belőle, mert amikor a németek és az szovjetek megszüntették Lengyelországot '39-ben, a menekülő lengyel hadsereg Sokol 600 és CWS M111-es motorkerékpár készlete nálunk maradt. Amúgy tényleg az Indiánnal rokon mindkét típus.
                            soveny kedvelte ezt.

Komment

Itt igazából a hozzászólások mulatságosak:

honda z50m

Hogy tudnak emberek így egymásnak esni hülyeségek miatt.... Ezt soha nem fogom megérteni.

Persze maga a motor unikum, igazi Dumb&Dumber gép :-)
                              Az a film, ill. jelenet mekkora volt!

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az a film, ill. jelenet mekkora volt!
                                Az biztos ! Főleg a film végén a csattanó ! A buszon a csajok és a navigálás !!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X