kollarg eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Nálatok lehet nem, de felénk már lehet...baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Most viszont nem veszel csepel árából ami kb 800000-1000000 ft házat.
....
- 5 likes
Komment
-
Felénk még két Csepelnél kezdődnek, de ahogy látom még fog alakulni...sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálatok lehet nem, de felénk már lehet...
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
érdekes a benzincsapjamir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz legalább akkora marhaság, mint ez a Csepel.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...303-csepel-125
ahogy látom az én papíros forgalmis műszakis mocimnak is egyre megy fel az ára, ha a papírnélküli is ilyen áron fut...
taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
JÓ oké persze de az arányok megváltoztak akár tetszik akár nem ez van , lehet venni házat 1m ft-ért de ne ezt nézzük hanem egy átlagos ház értéket.
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálatok lehet nem, de felénk már lehet...
....
Komment
-
Könnyebb ha az ember viccet csinál belőle, mert ellene tenni úgy sem tud.sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó-jó értem mire gondolsz és igazad van. Én elsősorban viccnek szántam a felénk aktuális ingatlanárakat de igazából sírhatnék is rajta...
Itt a Dunakanyarban még magasak az árak (bár helyi viszonylatban sokat estek -- 13-14 Csepelesek
, de pár éve még inkább 20 volt), de Borsodban, Tiszakesziben ahol felnőttem olcsóbban veszel kertes házat, mint 250-es Csepelt.
Sajna ez van...
- 3 likes
Komment
-
Először meglepődtem az áron.
Aztán láttam ki az eladó, és már nem lepődtem meg.
http://veteranapro.hu/uzemanyagtarta...nzintank-elado
- 2 likes
Komment
-
A nepper srác megint odatette magátmir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElőször meglepődtem az áron.
Ennyiért 2-3 éve komplett ETS-t vehettem volna itt
(nem tudta a srác, hogy milye volt az apjának meg hogy mennyit ér, egy oldalkocsival együtt adta el 80 ezerért)
De ezen felbuzdulva átmegyek Kisgyőrbe, megkeresem aki megvette...Milliomos leszek
- 4 likes
Komment
-
Ezt pont itt nem sokkal föntebb beszéltük meg, hogy a külföldi árak nálunk miért nem mérvadóak.bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kellene poénkodni most az egyszer, ez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...:
Ez a tank ilyen állapotban sajnos nálunk ennyiért drága.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 15, 18:33.
- 2 likes
Komment
-
Nekem is az jutott eszembe, hogy idehaza azért lehet még papíros ETS-t venni 100-120e-ért kis szerencsével.bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...
Nem "arcoskodni" akarok, de én is annyiért vettem az enyémet tavaly augusztusban.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
El kéne felejteni ezt az Ebayos példálózást. Ez itt Magyarország, Magyar fizetésekkel. Van egy pár elszállt nepper aki próbálkozik agyament árakkal, és mindenkit hülyének néz ,és..... ( és nem folytatom mert személyeskedés lenne a vége. )bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért.
- 6 likes
Komment
Komment