kollarg eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Most viszont nem veszel csepel árából ami kb 800000-1000000 ft házat.
- 5 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálatok lehet nem, de felénk már lehet...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz legalább akkora marhaság, mint ez a Csepel.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...303-csepel-125taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
JÓ oké persze de az arányok megváltoztak akár tetszik akár nem ez van , lehet venni házat 1m ft-ért de ne ezt nézzük hanem egy átlagos ház értéket.
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálatok lehet nem, de felénk már lehet.......
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó-jó értem mire gondolsz és igazad van. Én elsősorban viccnek szántam a felénk aktuális ingatlanárakat de igazából sírhatnék is rajta...
Itt a Dunakanyarban még magasak az árak (bár helyi viszonylatban sokat estek -- 13-14 Csepelesek , de pár éve még inkább 20 volt), de Borsodban, Tiszakesziben ahol felnőttem olcsóbban veszel kertes házat, mint 250-es Csepelt.
Sajna ez van...
- 3 likes
Komment
-
Először meglepődtem az áron. Aztán láttam ki az eladó, és már nem lepődtem meg.http://veteranapro.hu/uzemanyagtarta...nzintank-elado
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElőször meglepődtem az áron.
Ennyiért 2-3 éve komplett ETS-t vehettem volna itt (nem tudta a srác, hogy milye volt az apjának meg hogy mennyit ér, egy oldalkocsival együtt adta el 80 ezerért)
De ezen felbuzdulva átmegyek Kisgyőrbe, megkeresem aki megvette...Milliomos leszek"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kellene poénkodni most az egyszer, ez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...:
Ez a tank ilyen állapotban sajnos nálunk ennyiért drága.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 15, 19:33.
- 2 likes
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez egy valóban ritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért...
Nem "arcoskodni" akarok, de én is annyiért vettem az enyémet tavaly augusztusban.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseritka alkatrész és el is lehet adni ennyiért.
- 6 likes
Komment
Komment