Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
....ahogy mondod - viszont minden van hozzá (és elég jó minőségben ) , ja és a Pannóniához képest , nevetséges áron .És ha hozzá jutsz a titkokhoz akkor meg is lehet vadítani , meg rendbe tenni az agyrém olaj rendszert
Valami bizony még sem lehet kasi, mert ezt a mocit legalább két éve árulja. Volt egy másik is, azt már lehet hogy eladta, mert egyszerre szokta hirdetni a kettőt.
Ez a prototipus egy kasznis tanuló vizsga munkája lehetett anno . Én szerintem kizárt hogy ez gyári , oldal doboz ajzót,/ tetőt/ még protóban sem csináltak ilyen minőségben. Én is dolgoztam protósként az gyári minőséget jelentett egyedi kézi megmunkálással.pld. átmérő 52 -es furat 0,75-ös lemezre mert még nem készült el a lyukasztó szerszám.
A moderációnk eredményes . Ezt a hirdetést is eltávolították. Érdekes, amit elkezdünk kikezdeni, rögtön leszedik maguknak. Ez irigység. Legalább egy kicsit hagynának minket csámcsogni.
Nagy dög 4-ütemű 350-es kicsit angolos stílusú blokk. Igen hosszúlöketű, tehát nagy nyomaték alacsony fordulatszámon, és indításkor bokaficam veszély. Ezenkívül nagy súly, jó egyenesfutás, de a lassú szlalomozást nem szereti. Imádja fröcskölni az olajat, a dinamóját rendszeresen megfüröszti. Emiatt ugyan nem tölt, de nem rágódik be sem a fogaskerék, sem a csapágy. EZt egyébként célszerű generátorra cserélni és akkor nincs vele baj.
Ja igen, csak akkor vegyél ilyet, ha szereted a régi gépeket és jól viszonyulsz a szereléshez.
Nagyjából ennyi jut eszembe. Szép choppert (cruisert) lehet belőle csinálni. 19"-os kerekei magukért beszélnek.
Köszönöm nektek! Tényleg szép eredetiben! Igazából szeretek szerelni,de csak a felújítás ideje alatt!!
Amikor elkészül a motor,akkor már legyen üzembiztos,mert,ha nem,fájó szívvel megválok tőle,az biztos!!
Íly módon a Junak (szerintem) nem nekem való.....
Nagy dög 4-ütemű 350-es kicsit angolos stílusú blokk. Igen hosszúlöketű, tehát nagy nyomaték alacsony fordulatszámon, és indításkor bokaficam veszély. Ezenkívül nagy súly, jó egyenesfutás, de a lassú szlalomozást nem szereti. Imádja fröcskölni az olajat, a dinamóját rendszeresen megfüröszti. Emiatt ugyan nem tölt, de nem rágódik be sem a fogaskerék, sem a csapágy. EZt egyébként célszerű generátorra cserélni és akkor nincs vele baj.
Ja igen, csak akkor vegyél ilyet, ha szereted a régi gépeket és jól viszonyulsz a szereléshez.
Nagyjából ennyi jut eszembe. Szép choppert (cruisert) lehet belőle csinálni. 19"-os kerekei magukért beszélnek.
Komment