Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez viszont megérne egy misét

....ahogy mondod - viszont minden van hozzá (és elég jó minőségben ) , ja és a Pannóniához képest , nevetséges áron .És ha hozzá jutsz a titkokhoz akkor meg is lehet vadítani , meg rendbe tenni az agyrém olaj rendszert
    taluga, sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ...ahogy mondod
      Valami bizony még sem lehet kasi, mert ezt a mocit legalább két éve árulja. Volt egy másik is, azt már lehet hogy eladta, mert egyszerre szokta hirdetni a kettőt.
      sepy, taluga és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez viszont megérne egy misét
        Ezt én is néztem, de helyhiány miatt nekem csak a csere jöhet szóba jelenleg
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ez a prototipus egy kasznis tanuló vizsga munkája lehetett anno . Én szerintem kizárt hogy ez gyári , oldal doboz ajzót,/ tetőt/ még protóban sem csináltak ilyen minőségben. Én is dolgoztam protósként az gyári minőséget jelentett egyedi kézi megmunkálással.pld. átmérő 52 -es furat 0,75-ös lemezre mert még nem készült el a lyukasztó szerszám.
          taluga kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Valami bizony még sem lehet kasi
            Csak meg kell venni hozzá ezt a kupacot és jó lesz az...
            Eladó Alkatrész, felszerelés Szabolcs-Szatmár-Bereg: Junak M10 alkatrészek

....vagy ezt,
            http://www.kepesmotor.hu/brand-veteran_motor/p1217209

esetleg ezt...
            http://ural.hu/www/gallery.php?image=9191

...ezt...
            http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/198686/

...vagy ezt és nincs vele gond (amúgy ez tényleg szép, és szerintem az ára sem olyan rossz) Lehet kérem válogatni!
            Eladó Junak m10 - Képes Motor
            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 júl. 22, 20:00.
            OdinHEM, sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Van olyan jó,mint ez? Eladó MZ Ts - Képes Motor
              Rosszul írták a típus jelet: eZMi?
              taluga és Totya97 kedvelte ezt.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nagyon jól néz ki...szerintem ráérzett a tulaj
                OdinHEM és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nagyon jól néz ki...szerintem ráérzett a tulaj
                  A moderációnk eredményes . Ezt a hirdetést is eltávolították. Érdekes, amit elkezdünk kikezdeni, rögtön leszedik maguknak. Ez irigység. Legalább egy kicsit hagynának minket csámcsogni.
                  sinter, taluga és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Csak meg kell venni hozzá ezt a kupacot és jó lesz az...
                    vagy ezt,
                    esetleg ezt.
                    Ez aztán a Junak dömping! Én sajnos nem ismerem a típust,de érdekelne,hogy milyen!
                    OdinHEM és taluga kedvelte ezt.

Komment

Ez aztán a Junak dömping! Én sajnos nem ismerem a típust,de érdekelne,hogy milyen!
                      http://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&...74840046758557

Nagy dög 4-ütemű 350-es kicsit angolos stílusú blokk. Igen hosszúlöketű, tehát nagy nyomaték alacsony fordulatszámon, és indításkor bokaficam veszély. Ezenkívül nagy súly, jó egyenesfutás, de a lassú szlalomozást nem szereti. Imádja fröcskölni az olajat, a dinamóját rendszeresen megfüröszti. Emiatt ugyan nem tölt, de nem rágódik be sem a fogaskerék, sem a csapágy. EZt egyébként célszerű generátorra cserélni és akkor nincs vele baj.

Ja igen, csak akkor vegyél ilyet, ha szereted a régi gépeket és jól viszonyulsz a szereléshez.

Nagyjából ennyi jut eszembe. Szép choppert (cruisert) lehet belőle csinálni. 19"-os kerekei magukért beszélnek.
                      sepy, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én sajnos nem ismerem a típust,de érdekelne,hogy milyen!
                        Múltkor én is utánanéztem.... http://totalbike.hu/tesztek/2009/08/11/junakracer/
                        Eredetiben sokkal szebb mint café racer-nek átépítve.
                        Che, taluga és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm nektek! Tényleg szép eredetiben! Igazából szeretek szerelni,de csak a felújítás ideje alatt!!
                          Amikor elkészül a motor,akkor már legyen üzembiztos,mert,ha nem,fájó szívvel megválok tőle,az biztos!!
                          Íly módon a Junak (szerintem) nem nekem való.....
                          OdinHEM, dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Junak, örök(ké) szerelem!

Barátomnak volt egy, onnan ismerem. Együtt raktuk össze. Végülis lenyomtunk vele egy 400 km-es túrát, de a Czetkám jobban bírta.
                            sepy, Beagle és taluga kedvelte ezt.

Komment

érdekelne,hogy milyen!
                              Szép!

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nagy dög 4-ütemű 350-es kicsit angolos stílusú blokk. Igen hosszúlöketű, tehát nagy nyomaték alacsony fordulatszámon, és indításkor bokaficam veszély. Ezenkívül nagy súly, jó egyenesfutás, de a lassú szlalomozást nem szereti. Imádja fröcskölni az olajat, a dinamóját rendszeresen megfüröszti. Emiatt ugyan nem tölt, de nem rágódik be sem a fogaskerék, sem a csapágy. EZt egyébként célszerű generátorra cserélni és akkor nincs vele baj.

Ja igen, csak akkor vegyél ilyet, ha szereted a régi gépeket és jól viszonyulsz a szereléshez.

Nagyjából ennyi jut eszembe. Szép choppert (cruisert) lehet belőle csinálni. 19"-os kerekei magukért beszélnek.
                              Szép!
                              Amikor elkészül a motor,akkor már legyen üzembiztos,mert,ha nem,fájó szívvel megválok tőle,az biztos!!
                              Pedig szép!
                              sepy, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez eddig a legjobb...:
                                Click image for larger version

Name:	névtelen5.JPG
Views:	1
Size:	52.8 KB
ID:	138018
                                CZsolti és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X