Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

..viszont majdnem igaza van a fickónak , ezt be kéne látni a sok suttyónak .Pont.Ez a tipus pont ennyibe került kb 3 éve a nemzetközi piacon . A probléma ott van (szerintem ) , hogy két dolgot nem vesz figyelembe az eladó .
    1- a motor magyar országon van hirdetve magyar eledótól
    2-a mostani ősz mannheimi börzén is meglepve tapasztaltuk ,de az árak észrevehetően csökkentek

ez viszont pont elég ahhoz ,hogy ne legyen üzlet . Viszont az ,hogy tartsa az árat az meg szive joga . Így vagyok én is az itt hírdetett nortonommal is

Az viszont tény .hogy érdemes végigolvasni --egy élmény
    dongos78, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ki a fene ez a Dénes Dániel. Lassan egy éve van fenn az Aprón ez a hirdetés:

honda z50m

és nem semmi a hozzáállása és a stílusa sem:

Bizony,a hozzászólásai elárulják,milyen ember is lehet Ő.....
      Egy biztos,az árát ki illett volna írni a hírdetésben,de szerintem Ő szándékosan nem tette meg,alig várta,hogy valaki ajánljon érte egy (az eladó számára) nevetséges összeget és kioktathassa.....
      Nekem ez a véleményem erről a Dénes Dánielről,akár reális árat kér a Hondáért,akár nem.
      apacsavo, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szimplán csak retard ez a DÉNESDÁNIEL. A másik hirdetésében árul egy 125-ös Suzukit 50-es Honda blokkal és magyarázza, hogy aazért mert így lehet közúton használni. Miután oda írtam neki a jogszabályokkal alátámasztva hogy nincs igaza, egy darabig erősködött, majd törölte a hozzászólásokat. Szegényke egyszerűen labilis idegzettel rendelkezik emellett úgy gondolja, hogy mindenki hülye csak ő az okos. Nem képes elismerni ha nem neki van igaza. suzuki rv honda cb 50-es blokk
        Attached Files

Komment

a mostani ősz mannheimi börzén is meglepve tapasztaltuk ,de az árak észrevehetően csökkentek

Valószínű ő nem járt mannheimben: mz ts 125 cafe racer in Berlin - Friedrichshain | eBay
          Kleinanzeigen

Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2013 dec. 11, 20:22.

Komment

Szervusztok!

A veterán aprón,tényleg nagyon sok olyan hirdetéssel lehet találkozni,mely túl megy a jó ízlésen,de akinek szeme van hozzá ráérez és tovább lapoz.A beirkálások meg néha bántóak és modortalanok,de ez legyen az ő gondjuk,őket minősítse.A va..rán is van egy két hirdetés mindig ami sért mindent,de továbbgurítok és kész.Hirdet egy ...szaki már több éve, egy pár CZ 150 -hez való első teleszkópot,K55-ként,már rá is írtam,hogy mihez való,válaszolt is rá,de maradt minden a régiben,akkor meg mi a fenének nyomkodjam a gombokat,ha szerinte K55,akkor K55.

Az a véleményem,hogy az okoskodókat meg kell hagyni a tudatuknál,előbb-utóbb rájönnek,hogy az okosnál is van okosabb,ez az ember minőségfejlődésének az alapja,-a belátásképesség.Sokfélék vagyunk és így van ez jól.

Üdvözlettel:Che
            apacsavo, dongos78 és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A motor tényleg egyedi, és remekül tükrözi vissza az akkori "népszokást". Kalákában készült "hozott anyagból".

Pannónia TL Prototípus

A legkülönösebb az egyedi utánfutó. Muskátlis lőcsöskocsi!
              dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Pannóia T5H+váz+blokk

Ti nem röhögtök/unjátok ezt a valakit? (Balogh Csaba) Ingyenes értékbecslés 10-50 ezer ft-ig, kérés nélkül is.

Komment

http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...-track-cruiser

Egy-egy varázsos, menő elnevezés, és máris vastagabban foghat a ceruza. A "hagyományos pedál" helyett "retro chrome pedál, hajtókar", és máris menőbb az egész.
                  Emellett minden elismerésem a készítőé, sok munka van benne!!!
                  A Romet tank is egész jól fest rajta
                  Én is tervezgetem egy hasonló gép építését. Csak én a Kreidler tankot szemeltem ki erre a célra. Valami ilyesmi stílus a cél:
                  Click image for larger version

Name:	dongó.jpg
Views:	1
Size:	132.8 KB
ID:	138961

Komment

"Singer 1955' ritka váz " Szép varrógép táblával.

Komment

Énnekem is tervben van egy ilyen Briggs motorral, HVZ vázzal, torpedo dreigang hátsó aggyal. Vajon 28 colosban van ilyen ballonos gumi? A képeden szereplő vázat kerestem mindenfelé, de végül maradt a szovjet...abból van 5 is itthon.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 dec. 29, 16:49.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is kerestem már, de 28-asban nem találtam eddig ballonos gumit sajnos.
                        A briggs motoros elgondolás nem rossz, ha onnan közelítjük meg, hogy ez a 4t motor egy örök élet+ 1 nap.
                        Viszont nehéz a hajtást megoldani,elég órmótlan, na meg szerintem olajozás miatt nem biztos hogy jó egy fekvőre tervezett motort állítva szerelni.
                        Mostanában nálam a Babetta motor is bejött a képbe, mint lehetőség. Olcsón lehet blokkot kapni, az elrendezése is optimális, megbízható is...

Komment

Még csak a szöveget olvastam el, de a nyakamat tettem rá, hogy a hirdető nem más mint: http://veteranapro.hu/vaz/35496-kism...5-cm3-d-csepel

Komment

Ilyenkor leszek rosszul ! Ez a nemzedék fogja megkeresni a nyugdíjunkat, aki egy mondatot sem tud leírni helyesen.http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...tang-motorblok

Komment

Segítsünk veterános sorstársunknak

http://sebessegoltara.blog.hu/2013/1..._a_pannoniakat

Komment

Coli legújabb hirdetése: http://veteranapro.hu/sarvedo/35502-...rkezete-simson

Kép nélkül, értelmetlen szöveggel
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Mukifej; 2013 dec. 29, 20:51.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X