Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Persze ,hogy nem Te kémkedtél !.......tudja mindenki hogy kik voltak

Komment

dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Az enyém is nagyon hasonlóra sikerült pedig nem ipari kémkedtem
      Nagyon szép motorod van. De amint látom a CZ-dobok hangja neked is jobban tetszik.

Komment

Biztosan Dr HAUS tulajdona volt azért ilyen drága.http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_z...p_13169052.htm
        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Nem a Hausé --nem látod ,hogy maga az - Ördög a tulaj
          OdinHEM, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            maga az - Ördög a tulaj
            Ja ! Akkor azért van alatta a térkép, mert az egész világ lehallgatható vele. Ezt lássák meg az amcsik.
            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nagyon szép motorod van. De amint látom a CZ-dobok hangja neked is jobban tetszik.
              Köszönöm az elismerést! Meg mondom őszintén azért cz dobok lettek mert azt szerettem volna ha a motor leginkább hasonlítson az eredeti californian-ra.(ennek ellentmond a tárcsafék de hát csak meg kellene állni ) Plusz ez szétszedhető és abban is gondolkoztam, gondolkozom hogy csinálok "belső rezós" dobot amit ebből jobban meg tudnék oldani. De persze a hangja se rossz, igaz a dob hátsó részében nincs benn a "furulya".
              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Kedves draki! Én is be szeretnék állni a gratulálók sorába csak több képet szeretnék látni róla. Nekem is a 634-es-em volt de így sportosabb és hízelgő kicsit ,hogy egy azon gyárudvarból választottál kipufogót! Igaz a blokkod már újabb, evvel a kipufogóval szerintem elég élénk hangja lehet.Tuning nélkül meg nem kell a rezó szerintem mert furulya nélkül így is gyorsabb az öblítés.Persze egy jó tuninggal 500cm3-esre hüvelyezve sok borsot tudna törni sok mai géptulaj orra alá. Ha már lúd legyen kövér!!
                OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Igazán köszönöm! Sajnos több képet mint az adatlapomon van nem tudok most feltenni róla mert a képek az otthoni gépemen vannak. Jelenleg meg hétvégéig külhonban vagyok, dolgozni. Amit itt használok laptopot azon meg nincsenek most képeim. De ha otthon leszek pótolom!

A rezonátorról meg azt gondolom hogy alapból is hasznos lehet. Meggyorsítja a gázcserét, ettől rugalmasabb lehet a motor és esetenként kevesebb lehet a fogyasztás is. Na meg a hangja nagyobb

Az Mz-re kísérletképpen csináltam egyet a szocimotorosokk.hu oldalon lévő leírás alapján. Ami érdekes volt hogy a gyári 95-ös főfúvóka helyett 115-ös lett bele ideális. A gyorsulás jobb lett, könnyeben pörgött és nem vettem észre többletfogyasztást.

Első nekifutásra jóval nyomatékosabb lett de 5000-nél nem engedte tovább forogni. Ezután mivel állíthatóra csináltam a rezót, rövidebbre vettem a közép részt. Ezzel alul gyengült de magasabb fordulaton jobb lett és engedte 6000 fölé is forogni.

De nem akarom szét off-olni a fórumot, ez már más téma........
                  Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2013 dec. 09, 15:48.
                  OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    igaz a dob hátsó részében nincs benn a „furulya”.
                    Igen, ki szoktuk hagyni Tényleg nagyon szép motor lett!

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    500cm3-esre hüvelyezve
                    400 körül még talán elbírja a gyári is. Onnantól viszont borul a bili és mindent cserélni kell, ismerve a későbbi gondokat. Idáig a legötletesebb Jawa átalakításnak egy olyan gépet találtam, ahol megkerülték az automatikát, és feltettek egy sokkal kisebb váltókart, és "angolosra" alakították a féket.
                    Amúgy tárcsaféken már én is gondolkodtam, mert anélkül olyan mintha tehervonattal mennék
                    2007 Csemő:
                    Click image for larger version

Name:	DSC00083.JPG
Views:	1
Size:	57.6 KB
ID:	138873Click image for larger version

Name:	DSC00081.JPG
Size:	54.9 KB
ID:	138874Click image for larger version

Name:	DSC00082.JPG
Size:	45.5 KB
ID:	138875Click image for larger version

Name:	DSC00088.JPG
Size:	42.1 KB
ID:	138878Click image for larger version

Name:	DSC00084.JPG
Size:	50.5 KB
ID:	138879Click image for larger version

Name:	DSC00085.JPG
Size:	49.2 KB
ID:	138880Click image for larger version

Name:	DSC00086.JPG
Size:	50.0 KB
ID:	138881Click image for larger version

Name:	DSC00087.JPG
Size:	53.6 KB
ID:	138882

Máig tervben van egy ilyen gép építése, üres forgalmis váz van, a többi jön magától.

Jah és visszatért a CETKAs barátunk:
                    http://veteranapro.hu/szolo-motorker...ado-cserelheto
                    A gép kiegészült egy csak rendőrségi helikopterról leolvasható rendszámmal , vízvezetékcsőből készült egyeneskormánnyal, lószerszámmal, és a kormányra spárgázott törölközővel/konyharuhával( Vagy ez netán valamelyik skót klán kiltje?)
                    Click image for larger version

Name:	108270_x300.jpg
Size:	30.4 KB
ID:	138876Click image for larger version

Name:	108271_x300.jpg
Size:	34.9 KB
ID:	138877
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 dec. 10, 01:37.
                    dkari, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Jah és visszatért a CETKAs barátunk:
                      http://veteranapro.hu/szolo-motorker...ado-cserelheto
                      A gép kiegészült egy csak rendőrségi helikopterról leolvasható rendszámmal , vízvezetékcsőből készült egyeneskormánnyal, lószerszámmal, és a kormányra spárgázott törölközővel/konyharuhával (Vagy ez netán valamelyik skót klán kiltje?)
                      Nem ismerem a sztorit,de nekem tetszik ez a motor..... Jól gondolom,hogy kamu papírokkal rendelkezhet?? Jah és a "Z" nélküli tankfelirat.......
                      OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Tényleg nagyon szép motor lett!
                        Vegyes vágott savanyú!!!!!!..............de hát ugye mint tudjuk:,,ízlések és pofonok"

Komment

Ez nagyon jó!
                          Orosz Hószán! Üzemképes Gyári!
                          Kérdés, hogy itt nálunk mennyire lehet használni, kihasználni az ilyesmit.
                          Beagle és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ki a fene ez a Dénes Dániel. Lassan egy éve van fenn az Aprón ez a hirdetés:

honda z50m

és nem semmi a hozzáállása és a stílusa sem:

Nem értem embereknek honan szorul enyi tudás a fejükbe én a hejébe nem mernék utcára meni hátha elraboltat a náza nem sok a külömbség mint a trabant meg a merci akkor rákell irni hogy honda de atol nem fog többet érni a hirdetés azétr van fen mert büszke vagyok rá

Beagle és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Lassan ki lehet adni könyvben a hozzászólásokat, annyi van... Pár hónappal ezelőtt már szörnyűlködtünk a hozzászólásokon, azóta látom gyarapodott szépen.
                              sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Első sorban a "J" és "LY" használatát kéne megtanítani neki, ha esetleg ilyen nagy tanárnak érzi magát.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X