Persze ,hogy nem Te kémkedtél !.......tudja mindenki hogy kik voltak
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz enyém is nagyon hasonlóra sikerült pedig nem ipari kémkedtem
Komment
-
Biztosan Dr HAUS tulajdona volt azért ilyen drága.http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_z...p_13169052.htmwsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemaga az - Ördög a tulajOdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon szép motorod van. De amint látom a CZ-dobok hangja neked is jobban tetszik.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kedves draki! Én is be szeretnék állni a gratulálók sorába csak több képet szeretnék látni róla. Nekem is a 634-es-em volt de így sportosabb és hízelgő kicsit ,hogy egy azon gyárudvarból választottál kipufogót! Igaz a blokkod már újabb, evvel a kipufogóval szerintem elég élénk hangja lehet.Tuning nélkül meg nem kell a rezó szerintem mert furulya nélkül így is gyorsabb az öblítés.Persze egy jó tuninggal 500cm3-esre hüvelyezve sok borsot tudna törni sok mai géptulaj orra alá. Ha már lúd legyen kövér!!OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igazán köszönöm! Sajnos több képet mint az adatlapomon van nem tudok most feltenni róla mert a képek az otthoni gépemen vannak. Jelenleg meg hétvégéig külhonban vagyok, dolgozni. Amit itt használok laptopot azon meg nincsenek most képeim. De ha otthon leszek pótolom!
A rezonátorról meg azt gondolom hogy alapból is hasznos lehet. Meggyorsítja a gázcserét, ettől rugalmasabb lehet a motor és esetenként kevesebb lehet a fogyasztás is. Na meg a hangja nagyobb
Az Mz-re kísérletképpen csináltam egyet a szocimotorosokk.hu oldalon lévő leírás alapján. Ami érdekes volt hogy a gyári 95-ös főfúvóka helyett 115-ös lett bele ideális. A gyorsulás jobb lett, könnyeben pörgött és nem vettem észre többletfogyasztást.
Első nekifutásra jóval nyomatékosabb lett de 5000-nél nem engedte tovább forogni. Ezután mivel állíthatóra csináltam a rezót, rövidebbre vettem a közép részt. Ezzel alul gyengült de magasabb fordulaton jobb lett és engedte 6000 fölé is forogni.
De nem akarom szét off-olni a fórumot, ez már más téma........Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2013 dec. 09, 15:48.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigaz a dob hátsó részében nincs benn a „furulya”.
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése500cm3-esre hüvelyezve
Amúgy tárcsaféken már én is gondolkodtam, mert anélkül olyan mintha tehervonattal mennék
2007 Csemő:
Máig tervben van egy ilyen gép építése, üres forgalmis váz van, a többi jön magától.
Jah és visszatért a CETKAs barátunk:
http://veteranapro.hu/szolo-motorker...ado-cserelheto
A gép kiegészült egy csak rendőrségi helikopterról leolvasható rendszámmal , vízvezetékcsőből készült egyeneskormánnyal, lószerszámmal, és a kormányra spárgázott törölközővel/konyharuhával( Vagy ez netán valamelyik skót klán kiltje?)
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 dec. 10, 01:37."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJah és visszatért a CETKAs barátunk:
http://veteranapro.hu/szolo-motorker...ado-cserelheto
A gép kiegészült egy csak rendőrségi helikopterról leolvasható rendszámmal , vízvezetékcsőből készült egyeneskormánnyal, lószerszámmal, és a kormányra spárgázott törölközővel/konyharuhával (Vagy ez netán valamelyik skót klán kiltje?)
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTényleg nagyon szép motor lett!
Komment
-
Ez nagyon jó!
Orosz Hószán! Üzemképes Gyári!
Kérdés, hogy itt nálunk mennyire lehet használni, kihasználni az ilyesmit.
- 2 likes
Komment
-
Ki a fene ez a Dénes Dániel. Lassan egy éve van fenn az Aprón ez a hirdetés:
honda z50m
és nem semmi a hozzáállása és a stílusa sem:
Nem értem embereknek honan szorul enyi tudás a fejükbe én a hejébe nem mernék utcára meni hátha elraboltat a náza nem sok a külömbség mint a trabant meg a merci akkor rákell irni hogy honda de atol nem fog többet érni a hirdetés azétr van fen mert büszke vagyok rá
- 2 likes
Komment
Komment