Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csak a címét olvastam el, de megesküdtem rá hogy nem lehet más az eladó, mint: ( Ilyen idétlen megfogalmazásra CSAK Ő képes ! )http://veteranapro.hu/vaz-reszei/412...ezete-pannonia
    dongos78, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ...vagy kapálni a zöldségest .
      Mert ugye annak legalább haszna is van...
      Azért nem mindegy hogy milyen füvet.
      Lehet hogy több haszna lenne egy udvarnyi fűből mint pár hektár zöldségből
      dongos78, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez igaz csak a nagy haszonnal kecsegtető fűnek igen nagy a rizikó faktora. Columbiában hol a szomszéd is ezt termeszti sokkal kisebb a baj! Az irigység nagyobb úr a pénznél!
        , heeegany és sinter kedvelte ezt.

Komment

Sz.J. eredeti hozzászólása
          Én ezt találtam: Simson eredeti gyári akkumulátor
          Ráadásul MZ-be való. A Simsoné szerintem kisebb kapacitású volt. Ja és az ára. (Ide egy csapkodós röhögő szmájlit kéne rakjak. )
          sepy, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ja és az ára. (Ide egy csapkodós röhögő szmájlit kéne rakjak. )
            Még 10ezret hozzácsapok és ott van a komplett, hiánytalan, működőképes, papíros MZ ára
            Vagy a gyönyörű Komar 1-es motoré, ami most fent van a veterán aprón...

Komment

És egy találós kérdés: Ez most melyik, a papíros törzskönyves lejárt műszakis, vagy a papír nélküli?

http://olx.hu/hirdetes/pannonia-t-5-...tml#97a0800d32
              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 aug. 12, 11:09. Oka: Lemaradt a link. :)
              dongos78 kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                már tényleg pofátlanság ennyit elkérni...:
                Egy kicsit biztos lehet alkudni!?
                veteranauto.hu, veteránautó, eladó oldtimer, veterán verseny, hirdetés, alkatrész, Mercedes, cabrio
                demeter és dongos78 kedvelte ezt.
                A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ha-ha...nem is veterán!
                  Most kezd jönni az agyamba, hogy szeretnék egy 353-ast, de abból is csak a '80. előtti az értékes a szememben, még a díszesebb krómkorszakból. De ezek a későbbiek szerintem tized ennyit sem érnek.

Komment

Te akarod megépíteni vagy készen vennél? Megépítésre van pár hirdetés amit érdemes lenne megnézni...

Komment

Egy kicsit biztos lehet alkudni!?
                      Ez valami vicc, nem? Telefon nincs megadva, az email meg nem publikus. Így sosem tudom megvenni 3M Ft-ért. Pedig jó vétel, az első sárvédőn a kirohadt lyuk miatt jobban hűl a fék.
                      Beagle, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Így sosem tudom megvenni 3M Ft-ért.
                        Én marha ! A mienket meg elkótyavetyéltem 1990 ben, szaros 115.000 ft ért. Igaz, akkor minden kétüteműt beakartak zúzni, a gazdáikat meg felnégyelni a környezetvédők !
                        Beagle, movisz és sinter kedvelte ezt.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ez valami vicc, nem?
                          Nem tudom, de a linkelt oldalon a hirdetések jó része ilyen. Csak vakarod a fejed, hogy ezt most mennyivel kell osztani, vagy hány 0-val van több

Komment

Te akarod megépíteni vagy készen vennél?
                            Hát, autót építeni, ahhoz nincs vonzalmam csak a motorhoz.
                            De egyhengeres után kéthengerest szeretnék először, aztán jönne a háromhengeres.

Komment

Ez nekem tetszik: motorkerékpárok eladók

Bár gondolom árban se piskóta.
                              supermax, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.
                              "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Nsu Lux építő készlet ,talán egy "csöppet" vastagon fogott a ceruza , bár igaz hogy irányár.....
                                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X