Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Kollarg kolléga hirdeti, úgyhogy csak óvatosan a jelzőkkel , azért az áron igen sokat nyom hogy ténylegesen itthoni rendőrmotor (Eskort) volt, és amúgy is ritkaság.
Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2014 aug. 05, 20:55.
Nem kicsit ritka. Ezért ez az ár simán elkérhető. Ha itt nem is viszik el, a német e-bayről percek alatt.
De nem kell zavartatnia magát senkinek, akinek kell, úgyis megveszi.
kollarg eredeti hozzászólása Furcsa azért az a kettősség, hogy eladni kinti áron akarunk, venni meg maximum valami olyanon, ami a bányász béka se**e alatt van.
És ez így is van.
Legyen szerencséje az eladással! Én szurkolok neki!
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 aug. 05, 17:10.
Szervusztok!
Gondoltam hogy ezzel (végre, mondhatnám) én is kikerülök ide. A motor az aminek hirdetem, vázszám - motorszám stimmel.
A mami is biztosan ennyit kért érte ! Ugye bukni, meg senki sem szeret.
Bizony-bizony... Az árnál egyébként nem mertem a tudomásom szerinti 8000 ... 12000 eurós kinti árból kiindulni, egyszerűen a korábban egy típustárs gépének két milliós árából levontam egy minden részletre kiterjedő részben saját kezű felújítás költségvetését.
Persze nem ennyit fizettem érte, ez elég egyértelmű. De azt hadd tegyem hozzá, hogy előttem állítólag többen is jártak abban a pajtában vásárlási céllal és senki sem vetett szemet erre a gépre, pedig az évszám már kettessel kezdődött, volt már internet és szabadon hozzáférhető típusinformáció.
Erre még rájön, hogy kinéztem egy házat. Nem éppen jó állapotú, megvenni még csak-csak meg tudom, de utána tetőt kell cserélni, így most szivattyúzom (szivattyúznám) kifelé a hobbiból a beletett pénzt.
ha még van valami papír is ,hogy magyar rendőrség használta
A kétlapos zöld forgalmiban szereplő "Közületi üzemeltetés 197 -től 1986-ig" (igen, nincs beírva a hetes mögé az évszám) bejegyzésen kívül más kézzel fogható bizonyíték nincs nálam. 1986.06.30-án helyezték polgáriként forgalomba, MV-s rendszámmal.
Aztán valamelyik a 4 tulaj közül átkente pirosra és bézsre. Piros lett a fekete festésből, az összes krómot meg valami bézs festékkel kezelte: szóval nem pattog sehonnan a króm - ami szerintem megint értéknövelő tényező, pl. nem kell az egyébként is drága tankot cserélni aztán még krómoztatni is...
Kollarg kolléga hirdeti, úgyhogy csak óvatosan jelzőkkel
Inkább csak bátran. Az ember úgyis a barátaitól várja és kapja a legkeményebb beszólásokat általában, én meg annak tekintelek Benneteket.
Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 aug. 05, 20:50.
Hujaj most jön a nepperkedés kérdése? Ezt már mintha parázsvitába "megbeszéltük" volna?!
Szerintem ritkaság, az árakat meg legtöbbször az ember a fizetéséhez méri, ami köszönőviszonyban sincs például egy külföldi fizetésével... ilyenkor jön az eladás E-bay-en... de akkor meg ugye a Nemzet Kincseit pazarolja el, önös, "kis" vágyiért, s nem adja el itthon egy 100-asért.
taluga, sinter és 5 további látogató kedvelte ezt.
Azért ne legyünk kishitűek. Ha lyukas a gatyánk és kilátszik a sej hajunk másikat kell venni és ekkor jön a kérdés miből?!.Az a csúfos Anyegin szinte mindent felül ír!
Az üzlet az üzlet!Világos beszéd!Nincs ezen mit magyarázni!Lóvét meg mindenki annyit ír amennyit csak akar!Régi mondás:,,Amíg lószar van,veréb is van!"Előbb utóbb el kel majd ez is!Sok sikert!(......és ne magyarázkodj,úgy is te tudod a frankót!)
Komment