Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Nagyon egységes félgömbnek néz ki, szóval biztosan valami újrahasznosítás.
De tényleg érdekes elgondolás. Jawa Mustangból láttam már több ilyet, Verhóból még nem.
Na meg azok a lábtartók - nem spórolt az építő a hátrébb helyezésükkel.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Látványos. Nekem egyszer volt egy rigám. Szanaszét vágva, újrahegesztve a váz. Hosszú hátsó lengővilla. Nagyanyám régi szolgálati bicajából (TITÁSZ) kimentettem a kormányt, amit persze lefelé fordítva raktunk föl. Húzta a motor a hasát a földön annyira megdaraboltuk. Az öcsémmel hajtottuk, de főleg télen. Egyszer véletlenül ugrattam vele egy kicsit, valami traktornyomban. Az ettől kapott adrenalinlöketet kevésnek tartottam és úgy gondoltam teljes sebességgel ismét nekifutok. A csúcsszpíd néha elérte a 35-öt. Az újbóli ugratás elég jól sikerült. A bitangerős blokkal rendelkező motorom játszi könnyedséggel emelkedett a levegőbe. Elmondások alapján volt 20 centi is. A földetérés nagy reccsenéssel és porfelhővel ért véget. Fejbevágott az elsősárvédő. Már akkor sejtettem, hogy ez nem természetes jelenség. Eltört a váz. Pár méterre volt egy kiskert, ahol egy öreg gazda hordta szét a trágyáját egy talicskával. A taliga állapotát szavakkal nem tudom leírni. A javításához nem lett volna elég egy lakatos...inkább varázslóra lett volna szükség. Na én ezt a talicskát elkértem, hogy hazatolhassam a motorom. Egyik utcabeli gyerkőc láthatott még benne valami varázslatos élménylehetőséget, igy cseréltünk. Öcsémnek egy tábla csoki és egy üdítő, nekem két üveg hűvös kőbányai. Ez lett az alku tárgya. Néha még láttam, hogy megy a motor, néha csak hallottam, illetve biztos voltam, hogy ő megy a ház előtt a rigával, mert emlékeztem az iszonyatos fémes motorhangra, plusz az egyéb (pedig rendszeresen karbantartott) hajtáslánc okozta recsegésre. A szomszédok is bekapcsolódtak a motorozás élvezetébe, mert zavarta az összes TV-t, amikor elsuhant a ház előtt, így a kellemes délutáni brazil sorozat "hangya és mák" háborújává változott a képernyőn. Egy agresszívabb nyugdíjas többször kilátásba helyezte, hogy egy tompa orosz baltával örökre múltidőbe teszi a motort. Mi lett a motorral? Nem tudni...
Ez mekkora film! Elsőre végignézve csak bámultam értetlenül, és csak annyit kérdeztem a végén, hogy "emmeg mi a franc vót?"
Aztán úgy adódott, hogy másodjára is belekeveredtem, akkor már tudtam röhögni rajta. Harmadjára nézve már a térdemet csapkodtam, könnyem potyogott. Mi lenne ha még egyszer megnézném
Valaki, aki tud angolul, azért nekem lefordíthatná. A két arc tényleg nem semmi.
Szerintem hivatkoztam már erre a hirdetésre, de akkor nem tűnt fel néhány apróság. Pl. a futott km-ek száma szerintem nem indokolja ezt az "autentikus" (értsd: tyúkól utáni állapot) külsőt. Vajon hol tologathatták 35 km-en keresztül, és meddig?
Aztán úgy adódott, hogy másodjára is belekeveredtem, akkor már tudtam röhögni rajta. Harmadjára nézve már a térdemet csapkodtam, könnyem potyogott. Mi lenne ha még egyszer megnézném
Annak idején egy nyári táborban ugyanígy jártam a Szigorúan titkos (TOP SECRET) című filmmel,és az egy hét alatt tizenhétszer láttam.
Már akartam szólni korábban is, de most már megteszem. A mobile-s hivatkozásaidnál nálam semmi nem látszik, mert legalább be kellene lépnem a nevedben, amit nem tudok megtenni, de nem is akarok. Azt lehetne, hogy ezt kiküszöböljük. Persze ha csak nálam probléma, akkor visszavonom.
Everything is better when you decide you don't care.
Komment